Antalya Ulusal Karikatür Yarışması'nın Birincisi Sait Munzur Oldu - Son Dakika
Güncel

Antalya Ulusal Karikatür Yarışması'nın Birincisi Sait Munzur Oldu

Antalya Ulusal Karikatür Yarışması\'nın Birincisi Sait Munzur Oldu

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin bu yıl 2'ncisini düzenlediği Ulusal Karikatür Yarışması'nın kazananları belli oldu.275 sanatçının katıldığı yarışmada Sait Munzur'un karikatürü birinci seçildi.

09.04.2012 13:59

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin bu yıl 2'ncisini düzenlediği Ulusal Karikatür Yarışması'nın kazananları belli oldu. 275 sanatçının katıldığı yarışmada Sait Munzur'un karikatürü birinci seçildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından geçen yıl ilki gerçekleştirilen Ulusal Antalya Karikatür Yarışması'nın bu yıl 2'ncisi düzenlendi. Yarışmaya 275 sanatçı, 493 eserle başvurdu. 'Genç olmak kolay mı?' konulu yarışmada Ercan Akyol, Ferit Avcı, Cihan Demirci, Kamil Masaracı, Akdağ Saydut seçil kurul olarak değerlendirmelerde bulundu. Değerlendirme sonunda 3 bin liralık birincilik ödülünü Sait Munzur, 2 bin 300 liralık 2'ncilik ödülünü Mehmet Kahraman, 1700 liralık 3'üncülük ödülünü Oğuz Demir kazandı.

ÖDÜL TÖRENİ 5 MAYIS'TA

1000'er liralık 2 mansiyonu ise Ömer Çam ve Asuman Küçükkantarcılar paylaştı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Özel Ödülü Aytur Şahinbay'ın, Altan Erbulak Özel Ödülü Kürşat Zaman'ın, Jüri Özel Ödülü ise Tuncer Özer'in oldu. 18 yaş altındaki genç karikatürcüleri özendirmek amaçlı Jüri Özendirme Ödülleri'ni de Utku Kalıpçıoğlu, Berk Selçuk ve Baret Kazazoğlu kazandı. Yarışmanın ödül töreni ve seçilen karikatürlerden oluşacak serginin açılışı 'Antalya Gençlik Şenliği' kapsamında 5 Mayıs Cumartesi günü yapılacak. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Ulusal Karikatür Yarışması'nın Birincisi Sait Munzur Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement