
Antalya'da bir markette kasiyer olarak çalışan Esra Kaya bisikleti ile işyerine giderken turizmci İclal Acar'ın kullandığı otomobilin altında kaldı. Olay yerinde feci şekilde can veren Esra Kaya'nın yakınları gözyaşlarına boğuldu.
Güzeloba Mahallesi Barınaklar Bulvarı Yolu Doktorlar Sitesi önündeki kaza bugün saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Henüz bir ay önce başladığı markette işine bisikletle gitmeye çalışan 19 yaşındaki Esra Kaya, İclal Acar'ın kullandığı 07 FJ 670 plakalı otomobilin çarpması ile yola savruldu. Araçla birlikte yolun sol tarafındaki tretuvara çarparak yaklaşık 10 metre sürüklenen Esra Kaya feci şekilde can verdi.
Bir turizm firmasında çalıştığı belirtilen sürücü İclal Acar, ifadesi alınmak üzere polis merkezine getirildi. Kazada can veren Esra Kaya'nın cesedi yaklaşık 1 saat boyunca yol ortasında kendisini almaya gelecek cenaze aracını bekledi. Görevli polisler cenazenin zarar görmemesi için bir şemsiye ile cesedin üzerine güneş gelmesini engelledi.
Kaza üzerine olay yerine gelen Esra Kaya'nın yakınları sinir krizi geçirdi.
Son Dakika › Güncel › Antalyabisikletle İşe Giderken Otomobilin Altında Kaldı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.