Arif Demirören'den Gölyazı' ya Yatırım Müjdesi - Son Dakika
Güncel

Arif Demirören'den Gölyazı' ya Yatırım Müjdesi

Arif Demirören\'den Gölyazı\' ya Yatırım Müjdesi

MHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Arif Demirören, yoğun bir günü geride bıraktı.

18.03.2014 09:40

Yerel seçim çalışmaları kapsamında Nilüfer'i karış karış gezen MHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Arif Demirören, Gölyazı'ya gerçekleştirdiği ziyarette, göreve gelmeleri halinde Bursa'nın en önemli çekim merkezlerinden biri olan bölgeyi kalkındırma hedefiyle yepyeni projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

Yaklaşmakta olan yerel seçimler öncesinde Nilüfer'in her bölgesinde halkla buluşmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nilüfer Belediye Başkan Adayı Arif Demirören, yoğun bir günü geride bıraktı.

Demirören ilk olarak, Hasanağa TOKİ konutlarına giderek bölge sakinleriyle bir araya geldi. Bölgedeki sosyal donatı alanlarının yetersizliğinden şikâyetçi olan vatandaşlar Demirören'e beklentilerini iletirken, Demirören'de Nilüfer'in her yerine eşit hizmeti ulaştırma düşüncesiyle hareket edeceklerini belirterek, bölgedeki hizmet anlayışını değiştireceklerini ifade etti.

Bölge sakinlerinin ilgisiyle karşılaşan Demirören vatandaşlarla Nilüfer'in geleceği üzerine uzun süre konuştuktan sonra, TOKİ içerisinde yer alan esnafa da ziyarette bulunarak, yerel seçimlerde kendilerinden destek istedi.

"Gölyazı ve Çevre Mahalleler Kalkınacak"

MHP Nilüfer İlçe Teşkilat üyelerinin de yer aldığı ziyaretlerde Demirören'in bir sonraki durağı Gölyazı oldu. Burada mahalle esnafını tek tek gezen Demirören, Gölyazı sakinlerine yatırım müjdesini verdi. Gölyazı'nın tarihi ve turistik açıdan Bursa'nın en önemli turistik merkezlerinden biri olduğunu aktaran Demirören, bölgeyi kalkındırma hedefiyle birçok projeyi hayata geçireceklerini söyledi.

Demirören, "Öneki gün Misi'ye yaptığımız ziyarette de vurguladığımız gibi, Misi ve Gölyazı'mız şu anda hak ettiği değeri görmüyor, hak ettiği hizmetleri bir türlü alamıyor. 30 Mart tarihinde inşallah göreve geldiğimiz takdirde, buralardaki değişimi hep birlikte yaşayıp göreceğiz. Gölyazı, asıl kimliğine kavuşacak. Bu doğrultuda hepinizin desteğini bekliyorum" diye konuştu.

Demirören, Gölyazı ziyaretinin ardından beraberindeki heyetle birlikte Fadıllı Köyü'ne giderek, bölgedeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Demirören'in programı gün boyu devam etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Arif Demirören'den Gölyazı' ya Yatırım Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement