Arif Demirören: "Nilüfer'de Yeni Bir Anlayışın Vakti Geldi" - Son Dakika
Güncel

Arif Demirören: "Nilüfer'de Yeni Bir Anlayışın Vakti Geldi"

Arif Demirören: "Nilüfer\'de Yeni Bir Anlayışın Vakti Geldi"

Arif Demirören, MHP Nilüfer İlçe Teşkilatı üyeleri ile birlikte yürüttüğü seçim çalışmaları kapsamında, yoğun bir günü geride bıraktı.

10.03.2014 15:17

MHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Arif Demirören: "Nilüfer'de Yeni Bir Anlayışın Vakti Geldi"
§ Yerel seçim çalışmaları kapsamında yoğun bir günü geride bırakan MHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Arif Demirören, Başköy ve Akçalar köy ziyaretlerinde köy sakinleriyle bir araya gelirken, Nilüfer'in her bölgesinin eşit ve adil hizmet alacağı yeni bir yönetim anlayışının vaktinin artık geldiğini söyleyerek, vatandaşlardan 30 Mart için destek istedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nilüfer Belediye Başkan Adayı Arif Demirören, MHP Nilüfer İlçe Teşkilatı üyeleri ile birlikte yürüttüğü seçim çalışmaları kapsamında, yoğun bir günü geride bıraktı.

Arif Demirören, ilk olarak Tüm Etkin Sanayici, İş Adamları ve İş Kadınları Federasyonu (TESİAD) ile Kafkas Sanayiciler ve İş Adamları Derneği'nin (KAFSİAD) yeni dernek binalarının açılışına katıldı.

KAFSİAD ziyareti sırasında CHP Nilüfer Kadın Kolları üyeleriyle karşılaşan Demirören, katılımcılara seslenerek, kadına karşı şiddetin son bulmasını ve ayrım gözetmeksizin her bireyin eşit haklara sahip olması gerektiğini ifade etti.
Arif Demirören, açılışı gerçekleştirilen yeni dernek binalarının hayırlı olması dileklerinde bulunurken, daha sonra soluğu Başköy'de aldı.

Burada kahvehane ve esnaf ziyaretlerinde bulunan Demirören, köy sakinlerinin kendilerinden beklentilerini dinleyerek, 30 Mart tarihinde göreve gelmeleri halinde Nilüfer'in her bölgesinin eşit hizmeti alacağını ve hiçbir mahallenin mağduriyet yaşamayacağını müjdeledi.

"Nilüfer'de Adil Yönetim Anlayışına İhtiyaç Var!

Başköy ziyaretinin ardından Akçalar Köyü'ne giden Demirören, burada vatandaşlarla bir araya geldi. Esnaf ve kahvehaneleri tek tek gezerek Akçalar Köyü sakinlerinden destek isteyen Demirören'e vatandaşların ilgisi de yoğun oldu.

Akçalar Köyü'nde vatandaşlarla buluşmasında bir açıklama yapan Demirören, Nilüfer'de artık yeni bir yönetim anlayışına ihtiyaç olduğunu vurguladı. Demirören, "30 Mart tarihinde inşallah göreve geldiğimiz taktirde Nilüfer'lilerle el ele vererek yeni bir dönem başlatacağız. Nilüfer'in kaynakları ne yazık ki adil olarak kullanılmıyor. Burada öncelikle adil yönetim anlayışına ihtiyaç söz konusu. Nilüfer'in her bölgesini; köyüyle, mahallesiyle, kaynaklarıyla, ulaşılabilen kılmak ve tüm kaynakların eşit şekilde aktarıldığı bir yönetim anlayışı, en temel düşüncemiz olacak. Seçim sürecinde seçilsek de seçilmesek de beyefendi kimliğimizi koruduk, korumaya da devam edeceğiz. Delikanlı siyasetten asla vazgeçmeyeceğiz. Bunun bilinmesini istiyorum" şeklinde konuştu.

Demirören, Akçalar Köyü ziyaretinin sonunda, ilginç bıyık şekliyle dikkat çeken Pala Ramazan lakaplı Ramazan Karademir'le hatıra fotoğrafı çektirmeyi de unutmadı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Arif Demirören: 'Nilüfer'de Yeni Bir Anlayışın Vakti Geldi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement