Arka Sokaklar Ekibi, Trump Towers Mall'da! - Son Dakika
Güncel

Arka Sokaklar Ekibi, Trump Towers Mall'da!

Arka Sokaklar Ekibi, Trump Towers Mall\'da!

Özgür Ozan, Şevket Çoruh ve dizi müziklerinin mimarı Murat Evgin, Trump Towers Mall D&R mağazasında hayranlarıyla buluşuyor!

13.06.2012 13:37

Arka Sokaklar Dizisi'nin sevilen karakterleri Özgür Ozan, Şevket Çoruh ve dizi müziklerinin mimarı Murat Evgin, Trump Towers Mall D&R mağazasında hayranlarıyla buluşuyor!

Kanal D'nin 6 yıldır ilgi ve heyecanla izlenen ve Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden olan Arka Sokaklar'ın heyecanı bu hafta Trump Towers Mall'da yaşanıyor.

20'den fazla ülkede izlenen dizinin sevilen oyuncuları Özgür Ozan (Hüsnü Çoban), Şevket Çoruh (Mesut Güneri) ve dizinin soundtrack albümünün bestecisi Murat Evgin 16 Haziran Cumartesi günü saat 13:00'da Trump Towers'daki D&R mağazasında hayranları için Arka Sokaklar albümünü imzalayacak.

Dizinin sevilen şarkılarından oluşan ve geçtiğimiz günlerde yayınlanan albüm, ayrıca D&R Soundtrack kategorisinde en çok satanlar listesine 2 numaradan giriş yaptı. Murat Evgin dizi için yaptığı 200'den fazla beste arasından en sevilen 43 tanesine albümde yer verdi. Albümde 80 dakikaya yakın müzik yer alıyor.

Program:

Tarih : 16 Haziran Cumartesi

Saat : 13:00-14:00

Yer : Trump Towers Mall/ D&R Mağazası

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Arka Sokaklar Ekibi, Trump Towers Mall'da! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement