10 Yıldır Kullanılmayan Asansörde Çürümüş Ceset Bulundu - Son Dakika
Güncel

10 Yıldır Kullanılmayan Asansörde Çürümüş Ceset Bulundu

10 Yıldır Kullanılmayan Asansörde Çürümüş Ceset Bulundu

İzmir'in Konak ilçesindeki, katlı otoparkın yaklaşık 10 yıldır kullanılmayan asansöründe çürüyen ve neredeyse iskelet haline gelen kimliği belirsiz erkek cesedi bulundu.

09.11.2015 18:26  Güncelleme: 19:28

İzmir'in Konak İlçesi'ndeki bir katlı otoparkın yaklaşık 10 yıldır kullanılmayan asansöründe kimliği belirsiz erkek cesedi bulundu. Asansörün bulunduğu merdiven boşluğunda çalışma yapan boyacı tarafından bulunan ve çürüyen cesedin neredeyse iskelet haline geldiği öğrenildi.

KÖTÜ KOKU NEDENİYLE POLİSE HABER VERDİ

Alsancak Semti 1475 Sokak'taki katlı otoparkta boya badana yapan işçi, asansörün bulunduğu merdiven boşluğundaki işlerini tamamladıktan sonra, asansörden kötü koku geldiğini fark edince polise haber verdi.

6 SIFIR ATILMADAN ÖNCEKİ DÖNEME AİT PARALAR BULUNDU

Bildirilen yere gelen polis, asansörün kapısını açtığında kimliği belirsiz bir kişinin çürümüş cesediyle karşılaştı. Neredeyse iskelet haline gelen cansız bedenin bir erkeğe ait olduğu, kıyafetinde yapılan incelemede ise Türk Lirası'ndan 6 sıfır atılmadan önceki dönemden kalan 100 bin TL'lik çok sayıda banknot çıktığı belirtildi.

"CESEDİ BULUNAN KİŞİNİN KİM OLDUĞUNU BİLMİYORUM"

Cesedi sonradan gören 32 yaşındaki Yusuf Aksoy, "Asansör yıllardır kullanılmıyordu, cesedi bulunan kişinin kim olduğunu bilmiyorum, vücudunun bazı bölümlerinde et vardı ama çürümüştü" diye konuştu.

"AYAKLARI YOK GİBİYDİ, SANIRIM FARELER YEMİŞ"

Kötü koku nedeniyle cesedin bulunduğu yere girmekte güçlük çektiğini söyleyen 30 yaşındaki Caner Fındıkçı da "Ayakları yok gibiydi, sanırım fareler yemiş. Boyacının fark etmesi üzerine cesede ulaşıldı. Çok kötü kokuyordu" dedi.

CESET OTOPSİ İÇİN MORGA KALDIRILDI

Savcının olay yerindeki incelemenin ardından, ceset otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, cesedin kime ait olduğunu belirlemeye çalışıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 10 Yıldır Kullanılmayan Asansörde Çürümüş Ceset Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • dürbünlü: alkolik bir cehepelidir. 16 48 Yanıtla
  • ülkücü murat: paraları ayakkabı kutusunda saklasaydı evinde hem ölmezdi hemde paraları çogaltırdı. yazık olmuş adama. 13 45 Yanıtla
  • kara murat: chp elınde oldu zaman herşeh çurur 29 16 Yanıtla
  • Gladio: Allah rahmet eylesin deyip nokta koysak ve bu habere bile siyaset karistiranlari bi koseye gidip sessizce olmeleri konusunda telkin etsek... 28 1 Yanıtla
  • Şok: Ancak bizim ülkede olur bu vurdumduymazlık. 10 yıl çalışmayan asansör nedir yaa!!! 21 1 Yanıtla
  • Muratti: Lan oğlum siz bu yorumları yazarken hap mı içiyorsunuz ayıp be ,ölüyle dalga geçmek günah we çok ayıp be ,allah kimse ye böyle ölüm nasip etmesin 22 0 Yanıtla
  • aylp: Allah ölümün haylrllslnl versin kim bilir nasll bi adamdlda bunu hak etti 9 5 Yanıtla
  • dag: Muge anliya haber verin kesin onun programinda arananlardan biridir 11 1 Yanıtla
  • has goylü: adam kabir azabı yaşamış gibi..korkmayın hepimiz yaşayacaz hemide torpak sıkıştıracak.. 8 3 Yanıtla
  • 6141: Erbaa rumuzlu arkadaş bak baya popüler oldun ama artık yeter akp lileri bile boğuyosun! Ölüm var ölüm boşver artık siyaseti birazda orayı dert et! 9 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement