Aşçılar ve Pastacılar Çanakkale'de Hünerlerini Sergileyecek - Son Dakika
Güncel

Aşçılar ve Pastacılar Çanakkale'de Hünerlerini Sergileyecek

Aşçılar ve Pastacılar Çanakkale\'de Hünerlerini Sergileyecek

TAŞPAKON ve ÇAPAD'nin organizatörlüğünde gerçekleştirilen ve ÇATOD'un da desteklediği Ulusal Aşçılar ve Pastacılar Şampiyonası'nın ikincisi 4-5 Kasım tarihleri arasında Çanakkale'de yapılacak.

03.11.2017 11:15  Güncelleme: 11:14

Şampiyona ile ilgili açıklamalarda bulunan Çanakkale Profesyonel Aşçılar Derneği (ÇAPAD) Başkanı Osman Demirci, Çanakkale Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği'nin de (ÇATOD) desteklediği "2. Çanakkale Ulusal Aşçılar ve Pastacılar Şampiyonası'nın Halk Bahçesi'nde yapılacağını belirterek, "Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu (TAŞKAPON) Türkiye Kupası ön elemelerinin gerçekleştirileceği şampiyona 4 Kasım 2017 Cumartesi günü saat 10:00'da Çanakkale'de Halk Bahçesi'nde başlayacak.

Türkiye'nin çeşitli illerinden 250-300 kişilik bir katılımın olmasını beklediğimiz şampiyonada lise, üniversite ve ustalardan oluşan yarışmacılar hünerlerini sergileyecekler. Jürimiz Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu'na (TAŞKAPON) bağlı profesyonel aşçılardan ve akademik personelden oluşacak. Yarışmada dereceye giren ilk 3 yarışmacıya madalyaları ve durumlarını gösteren katılım belgeleri verilecek" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Aşçılar ve Pastacılar Çanakkale'de Hünerlerini Sergileyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement