Aşırı Hız Kazaya Neden Oldu: 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Aşırı Hız Kazaya Neden Oldu: 4 Yaralı

Aşırı Hız Kazaya Neden Oldu: 4 Yaralı

Sivas’ta akşam saatlerinde meydana gelen kazada aşırı hızlı olduğu iddia edilen bir otomobil, çarptığı otomobilin ardından park halindeki 3 otomobile çarptıktan sonra sitenin duvarına çarparak durabildi.

05.04.2015 22:44

Sivas'ta akşam saatlerinde meydana gelen kazada aşırı hızlı olduğu iddia edilen bir otomobil, çarptığı otomobilin ardından park halindeki 3 otomobile çarptıktan sonra sitenin duvarına çarparak durabildi.

Edinilen bilgiye göre, Tuğrul G. yönetimindeki 58 TN 242 plakalı otomobil, Çiçekli Mahallesi Altuntabak Caddesi 5'inci Sokak'ta önce seyir halindeki Yahya Öztürk idaresindeki 58 DV 253 plakalı araca, daha sonrada park halindeki Enes Kiriş'e ait 58 NE 882, Zehni Kiriş'e ait 58 DV 557 ve Orhan Çakmak'a ait 58 NE 996 plakalı otomobillere çarptı. Çarpmanın etkisiyle araçlarda maddi hasarlar meydana geldi. Aşırı hızlı olduğu iddia edilen Tuğrul G. yönetimindeki 58 TN 242 plakalı otomobil ise otomobillere çarptıktan 300 metre sonra bir sitenin duvarına çarparak durabildi. Kazada 58 DV 253 plakalı otomobilde bulunan Meryem Ö., 58 TN 242 otomobilde bulunan Nadiye Ö., Fatma F. (52) ve Dürdane G. yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulans ile Sivas'ta bulunan hastanelere kaldırıldı.

Kaza sonrası polis ekipleri cadde ve sokağı trafiğe kapatarak otomobillerde inceleme yaptı. Tuğrul G. yönetimindeki 58 TN 242 plakalı otomobilde alkol şişelerinin olduğu görüldü.

Öte yandan, babasına ait otomobilin kazada hasar görmesinin ardından otomobilde topu bulunan çocuğun balkondan babasına 'topum patladı mı' demesi dikkat çekti. Hasar gören otomobiller bulundukları yerlerden çekici yardımıyla kaldırıldıktan sonra cadde ve sokak trafiğe açıldı. Kazaya neden olan otomobil sürücüsü Tuğrul G. alkol muayenesi için hastaneye götürüldü.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Aşırı Hız Kazaya Neden Oldu: 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • hasan: Adamin sarhoş olsuguda idda değil gercek 0 0 Yanıtla

Advertisement