Aslanhan'dan Yıldırımlılara 'Mutlu Aile' Tavsiyeleri - Son Dakika
Güncel

Aslanhan'dan Yıldırımlılara 'Mutlu Aile' Tavsiyeleri

Aslanhan\'dan Yıldırımlılara \'Mutlu Aile\' Tavsiyeleri

Sanatsal ve kültürel etkinliklerle ilçedeki sosyal yaşamı renklendiren Yıldırım Belediyesi, ünlü kişisel eğitim uzmanı ve yazar Sıtkı Aslanhan'ı ilçe sakinleriyle buluşturdu.

08.04.2017 14:35  Güncelleme: 14:36

Yıldırım Belediyesi, alanında birbirinden ünlü isimleri Yıldırımlılarla bir araya getirmeyi sürdürüyor.

Barış Manço Kültür Merkezi'nde Yıldırımlılarla bir araya gelen Sıtkı Aslanhan, 'Bilinçli Aile, Duyarlı Gençlik' programında günümüz aile yapısı, gençlerin sosyal medya alışkanlıkları ve bilinçli nesil yetiştirilmesinden bahsetti. Aile ilişkilerinde gençlerin teknolojiye olan bağımlılığının yol açtığı sorunları kendine has üslubuyla izleyicilere aktaran Aslanhan, anne ve babaların çocuklarının yetiştirilmesi konusunda daha bilinçli olması gerektiğine işaret etti.

'ÇOCUKLARA SEVGİ VE ŞEFKAT GÖSTERİN'

Ailelerin yanlış tutum ve davranışları nedeniyle çocuklarda olumsuzlukların artacağını belirten Aslanhan,"Aileler çocuklarıyla evlerde televizyon karşısında yan yana olmalarına rağmen ne üzücü ki birbirlerinden habersiz şekilde hipnoz edilmiş gibi davranış sergiliyorlar. ailelerin televizyon, cep telefonu ve bilgisayarın bilinçsiz kullanımı nedeniyle çocuklar ile sağlıklı iletişim kuramıyorlar. Bu yüzden sohbet ortamı oluşturmalıdırlar. Gösterilen sevgi ve şefkat ise aradaki bağları kuvvetlendiren en önemli olgudur" dedi. Programın sonunda Yıldırımlıların gösterdiği yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren ünlü yazar, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ve ekibine teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Aslanhan'dan Yıldırımlılara 'Mutlu Aile' Tavsiyeleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement