At Arabacıları Eylem Yapmak İstedi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

At Arabacıları Eylem Yapmak İstedi

At Arabacıları Eylem Yapmak İstedi
08.08.2007 12:16

Şanlıurfa'da Zabıta Ekiplerinin Kendilerine Yönelik Tutumuna Tepki Gösteren At Arabacıları, Belediye Binası Önünde Eylem Yapmak İstedi.

Şanlıurfa'da zabıta ekiplerinin kendilerine yönelik tutumuna tepki gösteren at arabacıları, belediye binası önünde eylem yapmak istedi.

Şanlıurfa'da zabıta ekiplerinin, kendilerine izin vermediğini ve arabalarına el konulduğunu öne süren 2 at arabacısı belediye binası önünde eylem yapmak istedi. At arabalarına el konulmasından dolayı zor durumda kaldıklarını ileri süren at arabacıları H.Y. ve M.Ş., Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile görüşme talebinde bulundu.

Olay yerine gelen polis, at arabacılarını ikna ederek eylem yapma kararından vazgeçirdi. Bunun üzerine el konulan atlarını alan 2 at arabacısı daha sonra Sarayönü Polis Merkezi'ne giderek kendilerini darp ettiklerini iddia ettikleri zabıta ekipleri hakkında şikayette bulundu.

(HA-OÇ-ÖZ-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel At Arabacıları Eylem Yapmak İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement