Ataşehir'de Motorsiklet Kazası: 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Ataşehir'de Motorsiklet Kazası: 1 Yaralı

Ataşehir\'de Motorsiklet Kazası: 1 Yaralı

Ataşehir'de emniyet şeridinde duran araca arkadan çarpan motosiklet sürücüsü yaralandı.

18.08.2011 18:00

Kaza saat 16. 00 sıralarında Ataşehir, TEM Bağlantı Yolu Esatpaşa Köprüsü civarında meydana geldi. İddiaya göre 34 BT 5109 plakalı aracıyla Çamlıca gişeler istikametinde seyreden Tevfik İnan, telefonu çalınca açmak için emniyet şeridine girerek durdu. Bu sırada arkadan gelen Murat Arslan yönetimindeki 34 HSV 16 plakalı motosiklet fren yapmasına rağmen duramayarak emniyet şerindindeki araca arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosikletten düşen sürücü Murat Arslan yaralandı. Ne olduğunu anlayamayan Tevfik İnan, yaralı sürücü Arslan'ı görünce hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verdi.

Kaza nedeniyle otoyoldaki trafik bir anda sıkışınca sağlık ve polis ekiplerinin olay yerine gelmeleri gecikti. Olayı gören ve kazazedelere yardım etmek için gelen vatandaşlar, sağlık ekiplerinin gecikmesi üzerine yaralı sürücü Murat Arslan'a ilk müdahaleyi boyunluk takarak yaptı. Arslan'a yardım etmek için seferber olan vatandaşlar, başına ve ayaklarına su dökerek yaralı sürcüyü rahatlatmaya çalıştı. Yaklaşık 20 dakika sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri, Arslan'ı sedyeyle ambulansa alarak, Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Arslan'ın hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Öte yandan kazanın şokunu üzerinden atamadığı gözlenen araç sürücüsü Tevfik İnan, telefonu çaldığı için emniyet şeridine girerek durduğunu belirterek "Bir anda bir ses duydum. Zaten ondan öne sıçradım. Üzerime cam sıçradı. Daha sonra çocuğun düştüğünü gördüm. Ben hala şoktayım, ne olduğunu bilmiyorum" şeklinde konuştu. Yaralı motosiklet sürücüsü Murat Arslan'a ilk yardımı yapan vatandaşlardan biriyse Kızılay'dan ilk yardım eğitimi aldığını belirterek "Destek olmak için elimden geldiğince yardım ediyorum. Yaklaşık 15 dakikadır buradayım ancak öncesini bilemiyorum, kazayı görmedim" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ataşehir'de Motorsiklet Kazası: 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement