Atletizmi Geliştirme projesi Ağrı'da Tamamlandı - Son Dakika
Güncel

Atletizmi Geliştirme projesi Ağrı'da Tamamlandı

Atletizmi Geliştirme projesi Ağrı\'da Tamamlandı

Türkiye Atletizm Federasyonunun önemli projelerinden biri olan "Atletizmi Geliştirme Projesi" 27 Nisan Cumartesi günü Ağrı'da yapıldı.

01.05.2013 13:28

Ağrı'da yapılan Atletizm Geliştirme projesi yarışmalarında Ağrı'lı atletler yarışmalarda aldıkları sonuçlar ile Atletizmde ne kadar iddialı olduklarını bir kez daha gözler önüne serdi.

Orman fidanlıkta yapılan yarışmalarda ter döken sporcular sıcak havaya rağmen mücadeleyi bırakmadılar. Sporcuları aileleri bu maratonda yalnız bırakmadı.

Yarışma sonrası açıklamalarda bulunan Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmetşafi Erim;" Bölge illerinden gelen kıymetli antrenörlerimiz, sporcularımız, sporcu ailelerimiz ve değerli misafirlerimiz, bu organisazyonda emeği gecen bütün gönüllü kardeşlerimize öncelikle teşekkür ediyorum.

Böyle güzel bir havada hiçbir sporcumuz başına kötü bir şey gelmeden, atletizm geliştirme projesi bölge şampiyonası hayırla neticelenmiş bulunmaktayız. Sporcularımızın terlerinin son damlasına kadar başarı ile neticelendirdikleri bu güzel müsabakada sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

Sporcularımıza ve antrenörlerine bu performanslarından dolayı teşekkürlerimizi arz ediyoruz. Burada bulunan ve bulunmayan ailelerimiz, bu pırlanta gençleri yetiştirip bizlere emanet ettiniz, çocuklarınızı zararlı kötü işlerde uzaklaştırıp sahalara gönderdiniz. Belki bu çocuklarımız ülkemizi 2016 Olimpiyatlarında ya da, İnşallah İstanbul'da yapılacak olan 2020 olimpiyatlarında gençlerimizi görürüz. Bu duygu ve düşüncelerle bütün katılımcı sporculara ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi". Yarışma sonucunda dereceye giren sporculara madalya ve kupaları takdim edildi. Yarışmada derece elde sporcular, 11 Mayıs 2013 tarihinde düzenlenecek yarı final yarışmalarında mücadele etmeye hak kazandı.

Yarışma Sonuçları:

2000 metre Erkekler

Ferdi: 1. Nurkan Dağtekin- Ağrı, 2. Samet Demir – Bitlis, 3. Yusuf Matur- Ağrı

Takım: 1. Ağrı, 2.Bitlis,3. Van

1500 Metre Erkekler

Ferdi: 1. Ömer Amaçtan- Van, 2. Cumali Tayancay- Van,3. Sezer Akakuş- Ağrı

Takım: 1. Van, 2. Ağrı, 3. Iğdır

2000 Metre Kızlar

Ferdi: 1. Nazan Satılmış- Ağrı, 2. Gülsüm Tunç- Ağrı, 3. Gülcan Palavan- Ardahan

Takım: 1. Ağrı, 2. Van,3. Ardahan

1500 Metre Kızlar

Ferdi: 1. Sedanur Bozkurt – Ardahan, 2. Eda Solmaz- Van, 3. Aslı Özdemir- Hakkari

Takım: 1.Van, 2. Ardahan, 3. Ağrı

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Atletizmi Geliştirme projesi Ağrı'da Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement