Aydın'da İhale Operasyonu Şüphelileri Adliyede - Son Dakika
Güncel

Aydın'da İhale Operasyonu Şüphelileri Adliyede

Aydın\'da İhale Operasyonu Şüphelileri Adliyede

Aydın merkezli olarak Manisa ve İzmir'de düzenlenen operasyonda ihaleye fesat karıştırdıkları gerekçesiyle gözaltına alınan ve aralarında Aydın Belediye Başkan Yardımcısı Kamil Kaya'nın da bulunduğu 15 kişi adliyeye sevk edildi.

15.04.2012 12:39

Aydın merkezli olarak Manisa ve İzmir'de düzenlenen operasyonda ihaleye fesat karıştırdıkları gerekçesiyle gözaltına alınan ve aralarında Aydın Belediye Başkan Yardımcısı Kamil Kaya'nın da bulunduğu 15 kişi adliyeye sevk edildi. Bu sırada, Başkan Yardımcısı Kaya gazetecilere, "İkinci darbeyi bekleyin" dedi.

Aydın Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından geçen perşembe günü Aydın, Manisa ve İzmir'de düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda, aralarında Aydın Belediye Başkan Yardımcısı Kamil Kaya bir belediye çalışanı ile belediyeden emekli bir kişinin de bulunduğu 15 kişi gözaltına alındı. İhaleye fesat karışmakla suçlanan şüpheliler, bugün sabah saatlerinde yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edilirken, tansiyon rahatsızlığı bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Kaya Aydın Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Burada serum verildiği öğrenilen Kamil Kaya daha sonra adliyeye sevk edildi. Kaya, kendisini görüntülemek için bekleyen gazetecilere, "İkinci darbeyi bekleyin" dedi. - Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydın'da İhale Operasyonu Şüphelileri Adliyede - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement