Aydın Kuyucak'taki Yangın, 25 Hektarlık Orman ve Zeytinlik Alanı Etkiledi - Son Dakika
Güncel

Aydın Kuyucak'taki Yangın, 25 Hektarlık Orman ve Zeytinlik Alanı Etkiledi

Kuyucak'taki yangın, 25 hektarlık orman ve zeytinlik alanı etkilediAydın'ın Kuyucak ilçesinin kırsal Karapınar Mahallesi'ndeki kızılçam ve zeytin ağaçlarının bulunduğu bölgede çıkan yangında, 25 hektarlık alanın zarar gördüğü belirtildi.

21.05.2018 16:55

Kuyucak'taki yangın, 25 hektarlık orman ve zeytinlik alanı etkiledi

Aydın'ın Kuyucak ilçesinin kırsal Karapınar Mahallesi'ndeki kızılçam ve zeytin ağaçlarının bulunduğu bölgede çıkan yangında, 25 hektarlık alanın zarar gördüğü belirtildi.

Kuyucak'ın kırsal Karapınar Mahallesi'nin Karıncalı Dağı Kurudere Mevkii'ndeki kızılçam ağaçlarının bulunduğu ormanlık alanda, dün (pazar) saat 16.00'da henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Nazilli Orman İşletme Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, bölgede söndürme çalışması başlattı. Muğla'dan 2, İzmir'den 1 helikopterin, İzmir'den ise 1 uçağın havadan; 31 yangın söndürme arazözü, 15 su tankeri, 120 orman söndürme işçisi ve 15 teknik elemanın karadan müdahale ettiği yangın söndürüldü. Bölgede soğutma çalışmaları halen sürüyor. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor, Nazilli Orman İşletme Müdürü Türkay Karaca, Yangında 25 hektar çam ormanı ve tarımsal alan zeytinlik yanarak zarar gördü. Jandarma ekipleri yangın ile ilgili olarak soruşturma ve çalışmalarını sürdürüyorlar dedi.

Aydın Kuyucak\'taki Yangın, 25 Hektarlık Orman ve Zeytinlik Alanı Etkiledi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydın Kuyucak'taki Yangın, 25 Hektarlık Orman ve Zeytinlik Alanı Etkiledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement