Bakan Aşcı: Gurbetçilerimiz Oylarını Rahatça Kullandı - Son Dakika
Güncel

Bakan Aşcı: Gurbetçilerimiz Oylarını Rahatça Kullandı

Bakan Aşcı: Gurbetçilerimiz Oylarını Rahatça Kullandı

Gümrük ve Ticaret Bakanı Cenap Aşcı, gümrüklerdeki oy kullanma işlemlerinde herhangi bir sıkıntı yaşanmadığını belirterek, gurbetçilerin rahatça oyunu kullandığını söyledi.

25.10.2015 12:56

Gümrük ve Ticaret Bakanı Cenap Aşcı, gümrüklerdeki oy kullanma işlemlerinde herhangi bir sıkıntı yaşanmadığını belirterek, gurbetçilerin rahatça oyunu kullandığını söyledi.

Aksaray merkeze bağlı Yelişova Beldesi'ni ziyaret eden Gümrük ve Ticaret Bakanı Cenap Aşcı, ilk olarak Belde Belediye Başkanı Adnan Bayraktar'ı makamında ziyaret etti. Burada basın mensuplarının gümrüklerde oy kullanma işlemleri ile ilgili sorusunu cevaplandıran Bakan Aşcı, şu ana kadar herhangi bir sıkıntı yaşanmadığını söyledi. Yurt dışında yaşayan vatandaşların rahatlıkla oylarını kullandığını ifade eden Bakan Aşcı şöyle konuştu:

"Şu ana kadar bir sıkıntımız yok. Oy kullanma işlemleri gayet güzel geçiyor. Bütün hemşerilerimiz, vatandaşlarımız gümrüklere giderek rahatlıkla oylarını kullandılar. Vatana millete hayırlı olsun inşallah. Vatandaşlık haklarını kullanan bütün vatandaşlarımıza biz teşekkür ediyoruz. Tercihleri başımızın üstüne. Vatan için hayırlı olsun inşallah."

Oy kullanama işlemleri tamamlandığı anda oy pusulaları Türkiye'ye getirileceğini ifade eden Aşcı, "Oy kullanma işlemleri bittiği anda Ankara'da Yüksek Seçim Kurulu'nun belirlediği bir yerde bekletilecek. Türkiye'deki seçimlerle beraber onlarda tasnif edilecek ve aynı anda sayılacaklar. Oylar güvenli bir kurye ile gelecek" dedi.

Bakan Aşcı ve beraberindeki heyet beldede kurulan pazarı da gezerek pazarcılarla da sohbet etti. Beldedeki 3 ayrı cenaze evine de giden Bakan Aşcı, ölenlerin yakınlarına başsağlığı diledi. - Aksaray

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Aşcı: Gurbetçilerimiz Oylarını Rahatça Kullandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement