Bakan Yıldırım: Bu Ülkeyi Bölmeye Kimsenin Hakkı da Yoktur Haddi de (3) - Son Dakika
Güncel

Bakan Yıldırım: Bu Ülkeyi Bölmeye Kimsenin Hakkı da Yoktur Haddi de (3)

Bakan Yıldırım: Bu Ülkeyi Bölmeye Kimsenin Hakkı da Yoktur Haddi de (3)

Bakan YILDIRIM.Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım Erzincan'da kendisi ile birlikte AK Parti İl Kongresi ile bir dizi açılışlara beraberinde katılan İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet...

29.04.2012 23:20

Bakan YILDIRIM: BU ÜLKEYİ BÖLMEYE KİMSENİN HAKKI DA YOKTUR HADDİ DE (3)

YILDIRIM, ŞAHİN'İ KÖYÜNDE AĞIRLADI

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım Erzincan'da kendisi ile birlikte AK Parti İl Kongresi ile bir dizi açılışlara beraberinde katılan İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, Vali Selam Yenigün, TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar ile birlikte askeri helikopter ile doğup büyüdüğü Refahiye ilçesinin Kayı köyüne geçti. Refahiye Kaymakamı Yusuf Karaloğlu, Refahiye Belediye Başkanı (AKP) Vezir Dumanlı ve köylüler tarafından karşılanan Bakan Yıldırım ve konukları köy konağına geçerek kendileri için hazırlanan yöresel yemeklerden yediler. Yemeğin ardından Bakan Binali Yıldırım'ın doğduğu evin bahçesine geçen Bakanlar ve beraberindekiler burada semaver çayı içtiler.

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım Erzincan'daki programların ardından günün sonunda da doğduğu büyüdüğü topraklarda nefes alma fırsatı bulduklarını ifade etti. İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ise, Bakan Yıldırım'ın köyünün kendi köyüne benzediğini belirterek, "Köyde yaşayan insanların hepsi aynen benim köyümde yaşadığı insanlar gibi. Babamın yaşadığı dönemdeki duruşunu, yürüyüşünü, konuşmasını hatırladım. Köyümüzdeki komşuları aynen buradaki insanları görünce hatırladım. Coğrafi olarak bazı değişiklikler var Karadeniz'e göre ama insan yapısı, insan davranışı, misafirperverliği itibari ile hiçbir fark yok. Köylerinden çıkan arkadaşımız, sayın Bakanımızın onuruna zahmet edip yöresel yemeklerden oluşan bir sofra hazırlamışlar. Bizde onun yanında misafir olarak geldik. Ama şundan eminiz ki sayın Bakanımız olmadan da biz bu köylere gelsek, en az bugünkü kadar çırpınırlar, ellerinden gelen ne varsa ortaya koyarlar, bir ekmeğin tamamını bize verirler. Köyümüz köylümüz böyledir. Akşam vaktindeyiz. Güneş batmış ama burada insanların gönlü apaydınlık, yüzleri mutlu, başları dik ve gururlu" dedi.

Bakan Binali Yıldırım, Bakan İdris Naim Şahin ve beraberindekiler daha sonra toplu fotoğraf çektirirken, Bakan İdris Naim Şahin 'Aslanlar' dediği Özel Harekat Polislerini de kareye alarak fotoğraf çektirdi.

Helikopter ile Erzincan Havalimanı'na geçen Bakanlardan İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin özel uçakla Ankara'ya hareket ederken, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ise bir işletmenin açılışına katıldıktan sonra özel uçakla İstanbul'a gitti - Erzincan

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Yıldırım: Bu Ülkeyi Bölmeye Kimsenin Hakkı da Yoktur Haddi de (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement