Bakan Yılmaz: Muhalefetin Yapma Gücü Yok, Eleştirme Gücü Var - Son Dakika
Güncel

Bakan Yılmaz: Muhalefetin Yapma Gücü Yok, Eleştirme Gücü Var

Bakan Yılmaz: Muhalefetin Yapma Gücü Yok, Eleştirme Gücü Var

Bakan Yılmaz: Muhalefetin yapma gücü yok, eleştirme gücü var Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, muhalefet partilerinin hizmet sözü veremeyeceğini belirterek, "Bu sözü CHP verebir mi ' Veremez. Bu sözü MHP verebir mi' Veremez. Onların yapma gücü yok onların eleştirme gücü var" dedi.

03.06.2015 17:01

Bakan Yılmaz: Muhalefetin yapma gücü yok, eleştirme gücü var

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, muhalefet partilerinin hizmet sözü veremeyeceğini belirterek, "Bu sözü CHP verebir mi ' Veremez. Bu sözü MHP verebir mi' Veremez. Onların yapma gücü yok onların eleştirme gücü var" dedi.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz Cumhuriyet Üniversitesi'nde (CÜ) yeni açılan Teknokent, Merkezi Arge Labaratuvarı, Hayvan Hastanesi ve Refakat Oteli'nde incelemede bulundu. Yılmaz daha sonra CÜ ile Hava Elektronik Sanayi (HAVELSAN) arasında imzalanan eğitim-öğretim işbirliği protokolüne katıldı. CÜ Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık ile HAVELSAN Genel Müdürü Sadık Yamaç, işbirliği protokolünü imzalayarak Bakan Yılmaz ile birlikte basın mensuplarına poz verdi. Törende konuşan Prof. Dr. Kocacık, ortak araştırma projeleri yapmak ve üniversite öğrencilerine staj imkanı sunmak amacıyla hayata geçirilen bu projenin üniversiteye hayırlı olmasına temenni etti. HAVELSAN Genel Müdürü Yamaç ise, Türkiye'de yetişmiş eleman bulma konusunda sıkıntı yaşadıklarını belirterek Cumhuriyet Üniversitesi'nin bu konuda kendilerine önemli bir katkısı olacağını ifade etti.

"TÜRKİYE'YE KAYBETTİRMEK İSTİYORLAR"

Bakan İsmet Yılmaz daha sonra Sivas'ın İmranlı İlçesi'ne geçerek partisinin ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen mitinge katıldı. Burada yaklaşık 150 kişiye hitap eden Yılmaz, Türkiye'nin koalisyon yıllarını da kaybettiğini belirterek şöyle konuştu:

"İşte şimdi Türkiye'ye yeniden kaybettirmek istiyorlar. Ama bu aziz millet koalisyona fırsat vermeyerek, tek başına Ak Parti'yi iktidara getirerek, Türkiye'de bir daha kaybeden yılların olmasına izin vermeyecektir. Aksi halde evlatlarımızın yüzüne bakamayız. Bakın her şeyin telafisi mümkün ama kaybolan zamanın telafisi olmaz. Her şeyi kaybedersen bulursun, zamanı kaybedersen bulamazsın. İşte bir daha zamanı kaybetmemek için, evlatlarımızın yüzüne bakabilmek için, evlatlarımızın geleceği için, İmranlı'nın geleceği için, Türkiye'nin geleceği için inşallah Ak Parti diyeceğiz. Biz hizmet partisiyiz. Ne yaptı diyenlere anlatacak çok şeyimiz var."

"MUHALEFETİN YAPMA GÜCÜ YOK ELEŞTİRME GÜCÜ VAR"

Daha sonra partisinin hizmetlerini anlatarak muhalefeti eleştiren Yılmaz şöyle devam etti:

"Biz geldiğimizde bölünmüş yol ne kadardı; 24 kilometre. Şimdi ne kadar? Kitaplardan daha fazla. 900 kilometre. Şimdi iller ve ilçeler arasındaki yollara bakmıyorlar da köy yollarına bakıyorlar. Sen il ve ilçe yollarını yapsaydın bende köy yollarını yapardım. Sen bunları yapmadığın için sıra onlara gelmedi. İmranlı halkı Yalçın Özdemir'i meclise yollarsa önümüzdeki dönemde İmranlı'nın asfaltlanmadık köy yolu kalmayacak. Hep beraber söz veriyoruz. Bu sözü biz veriyoruz. Bu sözü CHP verebir mi? Veremez. Bu sözü MHP verebir mi? Veremez. Onların yapma gücü yok onların eleştirme gücü var. Ne yaptılar diyorlar? Senin kalp gözün kapanmış ben ne söylesem boş. Görmezsin. Ne söylesem kulağın duymaz."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Yılmaz: Muhalefetin Yapma Gücü Yok, Eleştirme Gücü Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement