Barışmak İstemeyen Eski Sevgilisini Kaçırdı - Son Dakika
Güncel

Barışmak İstemeyen Eski Sevgilisini Kaçırdı

Barışmak İstemeyen Eski Sevgilisini Kaçırdı

Keşan'da kendisinden ayrılan ve barışmak istemeyen eski sevgilisini kaçıran şahıs ve yardım eden 2 arkadaşı tutuklandı.

13.09.2013 11:14  Güncelleme: 11:32

Edirne'nin Keşan İlçesi'ne bağlı Yenimuhacir Beldesi'nde kendisinden ayrılan ve barışmak istemeyen 20 yaşındaki eski sevgilisi C.G.'yi kaçırdığı öne sürülen 19 yaşındaki S.A. ile ona yardım eden biri kadın 2 arkadaşı tutuklandı.

Yenimuhacir Beldesi'ndeki bir markette reyon görevlisi olan S.A., bir süre önce kendisinden ayrılan C.G. ile yeniden barışmak istedi. Bunun için genç kızın çalıştığı fabrikaya giden S.A., iş çıkışı konuştuğu eski sevgilisinin barışma isteğini kabul etmemesine kızarak arkadaşlarıyla geldiği otomobile zorla bindirerek kaçırdı. Çevredekilerin ihbarıyla harekete gelen Keşan İlçe Jandarma ekipleri, C.G.'nin İpsala İlçesi'ne bağlı Aliço Pehlivan Köyü'ndeki bir eve götürüldüğünü tespit edildi.

Eve operasyon yapan jandarma ekipleri, S.A.'u gözaltına aldı. Arkadaşları Arslan ve Yüksek ise Tekirdağ'ın Malkara İlçesi'ne bağlı Şahin Köyü'ndeki evlerinde yakalanarak gözaltına alındı. Kaçırılan C.G. ailesine teslim edilirken, S.A., Canan Arslan ve Yavuz Yüksel jandarmadaki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Edirne Kapalı Cezaevi'ne konuldu. S.A. ifadesinde eski sevgilisi C.G.'yi barışma istediğini kabul etmediği için kaçırdığını söyledi. Soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Barışmak İstemeyen Eski Sevgilisini Kaçırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement