Başarılarla Dolu 40 Yıl - Son Dakika
Güncel

Başarılarla Dolu 40 Yıl

Başarılarla Dolu 40 Yıl

Sektördeki 40. yılını büyük bir coşku ile kutlayan Türkiye'nin öncü yalıtım firmalarından olan BTM (Bitümlü Tecrit Maddeleri), 38. Uluslararası Yapı Fuarı'nda sektör profesyonelleri ile buluştu.

29.04.2015 15:06  Güncelleme: 15:07

Tüyap Kongre Merkezi'nde gerçekleşen Uluslararası Yapı Fuarı bu sene rekor katılımcı sayısı ve kapladığı 100.000 m2 alan ile dünyanın en büyük yapı fuarları arasında 5.'liği aldı.

25 yıldır her yıl olduğu gibi bu yılda fuarda yurtiçi ve yurtdışından birçok misafirini ağırlayan BTM'nin 40. Yıl kokteyli oldukça renkli geçti. İlklerle, başarılarla dolu 40 yılını Yapı Fuarı'nda düzenlediği 40. Yıl Kokteyli ile kutlayan BTM, fuarda su yalıtımı, ısı yalıtımı ve çatı kaplama malzemeleri ile profesyonellerin ilgisini topladı.

BTM Yönetim Kurulu Başkanı Levent Ürkmez, Çevre ve Şehirçilik Bakanlığı Mesleki Hizmetler Genel Müdürü Selami Merdin ve İzoder Genel Sekreteri Ertuğrul Şen'in yanısıra sektörün profesyonel isimlerinden çok sayıda katılımın olduğu kokteylde 2015'in kendileri için gurur verici olduğunu söyledi. 40. yıllarında 40 ülkeye ihracat gerçekleştirdiklerini belirten Ürkmez, "Bu sene Yapı Fuarı'nın bizim için anlam ve önemi büyük. 40 yıldır bu sektörün içinde birçok ilke imza atmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Yeni Nesil Yalıtım Malzememiz olan Alfa Hibrit ise bu sene Yılın Çatı Sistem Bileşeni Ürün Ödülü'nü kazandı. Çalışmalarımızın meyvesini bu şekilde toplamak, ve kullanıcılardan olumlu geri dönüşler almak ekip olarak hepimizi heyecanlandırıyor" dedi.

Uluslararası Yapı Fuarı'nda ürünler ile ilgili merak edilen soruları yanıtlayan BTM satış temsilcileri ayrıca ziyaretçilerin çözümlenmesi gereken yalıtım problemlerine de yardımcı oldular. Uluslararası birçok yapı meraklısının standı ziyaret ettiğini belirten BTM İhracat Müdürü Kubilay Özcan, BTM standı'nı ziyaret eden İngiltere, Cibuti ve Afrika gibi 32 farklı ülkeden 106 profesyonel ile ileriye dönük başarılı ilişkiler başlatıldığını söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başarılarla Dolu 40 Yıl - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement