Basın Yayın'da bir Doğanşehirli 'Erkan Durdu' - Son Dakika
Güncel

Basın Yayın'da bir Doğanşehirli 'Erkan Durdu'

Basın Yayın\'da bir Doğanşehirli \'Erkan Durdu\'

Polat Ovası Derneği, Erkan Durdu'yu makamında ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu.

24.12.2011 08:40

Polat Ovası Derneği, Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdür Yardımcılığına atanan Erkan Durdu'yu makamında ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu.

Ankara Polat Ovası Derneği Yönetim Kurulu üyelerinin, bürokraside görevlerine yeni atanan Malatyalı bürokratlara ziyaretlerinin son durağı Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdür Yardımcısı Erkan Durdu oldu. Dernek yöneticileri, Başkan Kamil Göksu başkanlığında Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdür Yardımcısı olan Erkan Dede'yi makamında ziyaret ederek tebrik ve başarı dileklerinde bulundular.

DOĞANŞEHİR HASRETİ GİDERDİLER

Basın Yayın Enformasyon Genel Müdür Yardımcısı Erkan Durdu; Polat, Fındık, Yolkoru, Çavuşlu ve Karaterzi Köylerini Kalkındırma Sosyal Yardım Derneği "Polat Ovası" yöneticilerinin ziyaretinden mutlu olduğunu söyledi. Durdu, misafirleri ile samimi bir ortamda sohbet ederken bol bol Doğanşehir hatıralarını yadettiler.

Başkan Kamil Göksu, ziyarette yaptığı değerlendirmede Adalet Bakanlığı Müsteşarlığına atanan Birol Erdem, Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığına atanan Dr. Şanal Tosun gibi Erkan Durdu'nun da Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdür Yardımcılığına atanmasının Malatyalılar için bir şans olduğunu söyledi.

Ziyarete Polat Ovası Derneği yönetiminden Başkan Kamil Göksu'nun yanı sıra Gazeteci Yazar Ramazan Durmuş, Avukat Erhan Ürkmez, Avukat Tacettin Ayhan ve Jeoloji Mühendisi Mehmet Ardıç katıldılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Basın Yayın'da bir Doğanşehirli 'Erkan Durdu' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement