Başkan Abdulkadir Çat'ın "Mevlid Kandili" Kutlama Mesajı - Son Dakika
Güncel

Başkan Abdulkadir Çat'ın "Mevlid Kandili" Kutlama Mesajı

Başkan Abdulkadir Çat\'ın "Mevlid Kandili" Kutlama Mesajı

Abdulkadir Çat Hz. Muhammed (s.a.v)'in571 yılında Rebiü'l evvel ayının 12. gecesi doğması nedeniyle idrak edilen Mevlid Kandili dolayısı ile bir kutlama mesajı yayınladı.

11.01.2014 10:37

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'ın "Mevlid Kandili" Kutlama Mesajı

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat insanlığın kurtuluşu için gönderilen son ve en büyük peygamber Hz. Muhammed (s.a.v)'in571 yılında Rebiü'l evvel ayının 12. gecesi doğması nedeniyle idrak edilen Mevlid Kandili dolayısı ile bir kutlama mesajı yayınladı. Belediye Başkanı Abdulkadir Çat mesajında şu ifadelere yer verdi:"İnsanlığın hayat ufkuna aydınlık bir devir açan Hz. Muhammed'in kutlu doğumunun yıl dönümünü bir kez daha birlik beraberlik duyguları içinde idrak etmenin sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Hz. Peygamber'i sevmek ve O'nu örnek almak demek insanlığın huzuru ve kalıcı mutluluğu için yaptığı çağrıyı günümüze taşıyarak hayatımıza yansıtmak, davranışlarımızı O'nun örnek ahlâkına, emir ve tavsiyelerine göre şekillendirebilmek demektir. Çünkü Hz. Muhammed'in örnek hayat çizgisi, söz ve davranışlarının temsil ettiği değerler bütünü bizler için her zaman yaşanabilir ve uygulanabilir özelliktedir.

Bütün insanlığın kurtarıcısı olan Sevgili Peygamberimizin doğum yıl dönümü olan ve insanlığın dirilişinde, karanlığın aydınlığa çıkışında çok önemli bir yere sahip olan Mübarek Mevlid Kandili'ni en güzel ve anlamına uygun olarak değerlendirmenin manevi hayatımız için çok büyük bir fırsat olduğu kuşkusuzdur. Mevlid Kandili, Hz Peygamber'in bizlere sunduğu bütün değerleri ve yol gösterici öğütlerini anlama,bu anlayışla yaşama ve yenilenme zamanıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle hemşerilerimizin ve tüm İslâm Alemi'nin Mevlid Kandili'ni tebrik eder;dualarımızın kabul olması dileği ile sağlık, huzur, sevgi ve barışa vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Abdulkadir Çat'ın 'Mevlid Kandili' Kutlama Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement