Başkan Akgün Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Başkan Akgün Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor

Başkan Akgün Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.

09.04.2013 10:54

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, eğitime katkı sağlamanın herkese nasip olmayacak kadar önemli bir hizmet olduğunu söyledi.

Okul ziyaretlerine devam eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, bu seferki ziyareti Çakmaklı Cumhuriyet İlköğretim Okulu oldu. Çakmaklı İlköğretim Okulu öğretmen ve okul aile birliğinin el ele vererek hazırladığı sabah kahvaltısına Başkan Akgün'ün yanı sıra Büyükçekmece Kaymakamı İbrahim Yurdakul, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Avni Sandıkçı, Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Ali Üner ve ilçe genelindeki okul müdürleri katıldı.

Kahvaltıyı hazırlayan öğretmen ve okul aile birliğine

teşekkür eden Başkan Akgün, öğretmen ve veliler arasındaki bu uyumun öğrencilere başarı olarak yansıyacağını söyledi. Kahvaltıdan sonra öğretmenlerle konuşan Başkan Akgün, okul hakkında bilgi alarak okulun eksiklerini en kısa zamanda tamamlayacağını vurguladı.

Daha sonra hayırsever işadamı Adnan Ülgez tarafından

merhum babası Kemal Ülgez'in

anısına Çakmaklı Cumhuriyet İlkokulu'nda oluşturulan kütüphanenin açılışına geçildi.

Adnan Ülgez ile bir süre sohbet eden Başkan Akgün, açılış konuşmasında okul yapmanın herkese nasip olamayacak kadar önemli bir hizmet olduğunu belirtti. Başkan Akgün, "Ben öyle zengin iş adamlarımızı tanırım ki eğitim adına tek bir dikili ağacı yoktur. Öyle iş adamı dostlarım da vardır ki okul okul gezerek eksikleri öğretmen ve okul müdüründen öğrenip sessiz sedasız tamamlamak için adeta paralanıyor. Bence okul yapmak eğitime katkı sağlamak herkese nasip olmayacak kadar ulvi bir hizmettir" dedi.

Konuşmaların ardından Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ve protokol üyeleri, ağaç dikme şölenine katılarak ağaç dikti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Akgün Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement