Başkan Aktaş'tan İlçe Emniyet Amirine Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Başkan Aktaş'tan İlçe Emniyet Amirine Ziyaret

Başkan Aktaş\'tan İlçe Emniyet Amirine Ziyaret

Kısa bir süre önce ilçemizde emniyet müdür yardımcısı olarak göreve başlayan Ahmet Cevat Aksoy'u Belediye Başkanı Alinur Aktaş ziyaret etti.

16.09.2013 18:12

Yeni görev yerinin hayırlı olması temennisi ile konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Alinur Aktaş; " İnegöl'ümüz hızla büyüyor. Nüfus olarak artıyor ve ekonomisi gelişiyor. Tabi bu hızlı gelişime paralel olarak da emniyet ve asayiş ile alakalı işler büyük oluyor. Bu manada Emniyet teşkilatımızda yeni görevlendirmeler olutor ve yeni yönetici arkadaşlarımız bizlerle beraber birçok görevi üstleniyor. Ben kendisine kolaylıklar ve başarılar diliyorum. İnanıyorum ki; İnegöl'de yapacakları çalışmalarla asayiş ve emniyetin daha huzurlu ve sükun içerisinde olması adına gayret ve destekleri olacaktır. Daha önce bize yaptığı ziyarete mukabil kendisine bir iade-i ziyaret gerçekleştirmek istedik. Yeni görev yerinin kendisi ve ailesi hakkında hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum." dedi.

"Koordineli Çalışacağız"

Başkan Aktaş'a hoş geldiniz diyen Emniyet Amiri Ahmet Cevat Aksoy ise konuşmasında ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Aksoy; emniyet olarak, belediye ile karşılıklı ve koordineli olarak çalışacağız. Bundan da gurur duyarız." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Aktaş'tan İlçe Emniyet Amirine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement