Başkan Çağlayan: Şenliğimiz coşkuyla kutlanmalıdır - Son Dakika
Güncel

Başkan Çağlayan: Şenliğimiz coşkuyla kutlanmalıdır

Başkan Çağlayan: Şenliğimiz coşkuyla kutlanmalıdır

Belediye Başkanlığı tarafından bu yıl 2.si düzenlenecek olan Karahıdır Kiraz Şenliği 14 Haziran Cuma günü Karahıdır Mahallesi'nde doyasıya kutlanacaktır.

12.06.2013 17:06

Saat 16.00'da animasyon gösterileri ile başlayacak olan etkinlikler, saat 17.00'da Kiraz Havuzunun oluşturulması ve saat 19.00'da Halk Oyunları Gösterileri ile devam edecek olup, saat 20.00'da Kiraz Güzeli Yarışması yapılacaktır. Karahıdır kirazını tüm Türkiye'de en iyi şekilde tanıtmak için düzenlenen şenlikte Rumeli TV canlı yayın yapacak olup, Fevzi Kurtuluş ve Suzan Kardeş sevilen şarkılarını seslendireceklerdir.

Kırklareli Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan yaptığı açıklamada, 14 Haziran Cuma günü yapılacak olan Karahıdır Kiraz Şenliğinin coşkuyla kutlanması gerektiğini, Karahıdır kirazının Türkiye'de tanıtılması için önemli bir şenlik olacağını söyledi.

Şenliğin eğlenceli geçmesi temennisinde bulunan Başkan Çağlayan: "14 Haziran Cuma günü Karahıdır Mahallesi'nde düzenlenecek olan şenliğe tüm vatandaşlarımız katılım göstermelidir. Karahıdır kirazı oldukça lezzetli olup, düzenlediğimiz şenlik sayesinde Karahıdır kirazının Türkiye'ye tanıtılmasını amaçlamaktayız."dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Çağlayan: Şenliğimiz coşkuyla kutlanmalıdır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement