Başkan Çat Minik Yetenekleri İzledi - Son Dakika
Güncel

Başkan Çat Minik Yetenekleri İzledi

Başkan Çat Minik Yetenekleri İzledi

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat yaz spor okulları kapsamında Seydişehir'de ilk kez açılan Eğitsel drama çalışmalarını izledi verilen eğitimle ilgili bilgi aldı.

18.07.2013 14:16

Belediye Başkanı Abdulkadir Çat 21 haziranda başlamasına rağmen kursta önemli aşamalar kaydeden minik yeteneklerin farklı gruplar halinde doğaçlama olarak sergiledikleri ve karakterlerini kendilerine göre yorumladıkları kırmızı başlıklı kız oyunlarını izledi.

Minik yeteneklerin doğaçlama oyunlarından çok etkilenen ve beğenen Belediye Başkanı Abdulkadir Çat;"Eğitsel Drama çocuklarımızın kendini ifade etme, özgüvenini geliştirme, tepkisel düşünme, olaylara karşı farkındalık yaratma, rol oynama gibi pek çok yeteneklerini keşfetmelerine ve sergilemelerine fırsat oluşturuyor. Bunun en güzel örneklerini de kısa süre önce eğitsel dramaya başlayan minik yeteneklerimizin aldıkları eğitimin ne kadar faydalı olduğunu ortaya koydukları az önce izlediğimiz doğaçlama oyunlarında görmüş olduk. Bu hakikaten eğitsel drama eğitimleri devam ettikçe çok daha güzel sonuçlar alacağımızı ve çocuklarımızın yeteneklerini en iyi şekilde ortaya koyacaklarını gösteriyor" dedi.

Eğitsel drama kursu eğitmeni Gürhan Alan; " Seydişehir'de ilk kez eğitsel drama kursunun açılmasını sağlayarak çocuklarımızın var olan yeteneklerini gün yüzüne çıkartmamıza neden olan Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'a teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum .Çocuklarımız bu çalışmalarının meyvelerini yıl sonunda eğitsel drama gösterisine dönüştürerek tiyatro oyunu olarak sunacaklar. Ayrıca öğrencilerimiz eğitimleri sırasında kullandıkları kendi tasarımları olan materyalleri sergileyecekler" dedi.

Eğitsel drama eğitimine katılan çocuklar ise kursta çok eğlendiklerini, çeşitli oyunlar oynadıklarını ve çok mutlu olduklarını belirttiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Çat Minik Yetenekleri İzledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement