Başkan Dündar Öpücük Yağmuruna Boğuldu - Son Dakika
Güncel

Başkan Dündar Öpücük Yağmuruna Boğuldu

Başkan Dündar Öpücük Yağmuruna Boğuldu

Dündar, AK Parti Osmangazi Gençlik Kolları tarafında gerçekleştirilen geleneksel sünnet şölenine katılarak, çocuklara hediyeler dağıttı.

03.09.2012 10:05

Osmangazi Belediye başkanı Mustafa Dündar, AK Parti Osmangazi Gençlik Kolları tarafında gerçekleştirilen geleneksel sünnet şölenine katılarak, çocuklara hediyeler dağıttı. Başkan Mustafa Dündar'ın etrafını saran çocuklar, başkana yanaklarından öperek teşekkür etti.

Kültürpark içerisindeki Özgen Çay bahçesinde bu yıl 4'üncüsü gerçekleştirilen geleneksel sünnet şölenine, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın yanı sıra, AK Parti Bursa Milletvekilleri Önder Matlı ile Mustafa Öztürk, AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdullah Karadağ'ın yanı sıra çok sayıda partili, ve sünnet olan çocukların yakınları katıldı.

Toplu sünnet organizasyonunu gerçekleştiren AK Parti Osmangazi Gençlik kolları Başkanı Ali Sait Adiloğlu, bu yıl 211 çocuğun sünnet ettirildiğini, sünnet ettirilen çocukların mahallelerde tek tek araştırma yapılarak belirlendiğini söyledi. Adiloğlu, "Sünnet çocuklarının tüm ihtiyaçları bizler ve sponsorlar tarafından karşılandı. Her bir çocuğumuz evinde tek tek sünnet ettirildi. Ayrıca çocuklarımıza, üstü açık otobüs ile şehir turu yaptırıp türbelerimizi gezdirdik" dedi.

Büyük bir coşkuya sahne olan sünnet şölenine katılarak, çocuklara hediyeler dağıtan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yaptığı konuşmada organizasyonu gerçekleştiren AK Parti Gençlik Kolları teşkilatına teşekkür etti. Gençlik kollarının bir çok başarılı projeye imza attığını ifade eden Dündar, "Bu çalışkan gençlik, bizlerin geleceği. Amacımız ve hedefimiz bu millete hizmet etmek. Bu tür sosyal sorumluluk projelerinin hayata geçirilmesinde katkı ve desteklerimiz bundan sonra da sürecektir" dedi.

Sünnet şöleni, çocuklara hediyelerin verilmesi ile sona erdi. İçerisinde saat ve çeşitli hediyelerin bulunduğu hediye paketlerini tek tek dağıtan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, çevresini saran çocuklar tarafından öpücük yağmuruna boğuldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Dündar Öpücük Yağmuruna Boğuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement