Başkan Fatihlilerle Buluştu - Son Dakika
Güncel

Başkan Fatihlilerle Buluştu

Başkan Fatihlilerle Buluştu

Fatih Mahallesi esnafıyla kahvaltı programında buluşan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, mahallede öncelikli yapacakları çalışmaları açıkladı.

29.05.2014 16:13  Güncelleme: 16:08

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Fatih Mahallesi esnafıyla kahvaltı programında bir araya geldi. Aksaray Caddesi'nde düzenlenen programa Başkan Göksu'nun yanı sıra; Belediye Başkan Yardımcıları, Esenler İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Hüseyin Altuntaş, Belediye Başkan Danışmanı Abdullah Aksu, bazı Belediye Meclis üyeleri, Fatih Mahallesi Muhtarı Recep Gülyüz ve ilçe esnafı katıldı. Hep birlikte yapılan kahvaltının ardından Muhtar Recep Gülyüz ve Fatih Mahallesi'nden sorumlu Belediye Meclis üyesi Kazım Esen birer selamlama konuşması yaptı.

KAMULAŞTIRMALAR DEVAM EDİYOR

Her fırsatta esnafla bir araya gelmeye ve esnafın önerilerini dinlemeye çalıştıklarını belirten Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler'de fiziki anlamdaki sorunların bittiğini söyledi. İlçede yürütülen kamulaştırma çalışmalarından söz eden Göksu, "Burada bulunan Üç Başaran Camii çevresini kamulaştırma çalışmalarımız devam ediyor. Böylece bu alana yer altı otoparkı ve pazar yapacağız" dedi. Esenler'de kamulaştırma yapmanın zorluklarına da değinen Göksu, "Biz zorun içerisinden bir şey çıkarmaya çalışıyoruz ama inanırsak, zaman alsa da çözümsüz şey yoktur" dedi.

ÖNCELİKLİ ÇALIŞMALAR

"Yapılaşma stoğunun en yoğun olduğu mahallelerden Fatih Mahallesi. Buraya park alanları açmak için çalışmalarımız sürüyor" diyen Göksu, "Geçtiğimiz sene okul, yol ve park yapmak için 338 trilyonu Esenler'deki vatandaşlarımıza harcadık" şeklinde konuştu. Fatih Mahallesi'nde öncelikli yapacakları çalışmalardan da söz eden Göksu, "Aksaray Caddesi için prestij cadde ve güçlü ve estetik bir aydınlatma çalışmalarımız olacak. Caddenin giriş çıkışına duba koyacağız. Mahalleyi daha güvenli hâle getirmek için Emniyet ile ortak çalışacağız. Sokak temizleme çalışmalarımızı arttıracağız ve zabıta ekiplerimizle gerekli kontrolleri sağlayacağız" dedi. Esenler'i esnafın da yardımıyla kalkındıracaklarını kaydeden Göksu, "Bundan sonra Esenler'de özellikle şehrin estetiğiyle ilgili çalışmalar yapacağız. Bütün bunlar toplumsal duyarlılık olarak hep birlikte çözmemiz gereken şeyler" diye konuştu.

Göksu, konuşmasının ardından esnafın sorularını cevapladı, sorunlarını dinledi, talep ve önerilerini aldı. Aksaray Caddesi'nde ufak bir gezi yapan Göksu, en yakın zamanda mahalleliyle tekrar bir araya gelmek istediklerini belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Fatihlilerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement