Başkan Halkın Sıkıntılarına Deva Oluyor - Son Dakika
Güncel

Başkan Halkın Sıkıntılarına Deva Oluyor

Başkan Halkın Sıkıntılarına Deva Oluyor

Yusuf Uzun'un önderliğinde bu hafta, Barış Mahallesi'nde bulunan White Corner AVM'de gerçekleşti.

30.01.2013 10:54

Çözüm ve Sonuç Odaklı

Her hafta düzenli olarak yapılan ve halkın çözüm merkezi haline gelen "Halk Toplantıları", Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un önderliğinde bu hafta, Barış Mahallesi'nde bulunan White Corner AVM'de gerçekleşti.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, bu hafta White Corner AVM'de vatandaşlarla buluştu. Sosyal belediyeciliğin önemli adımlarını bir bir gerçekleştiren ve vatandaşlarla birlikte yönetim anlayışını benimseyen Başkan Uzun, halkla buluşmalarını makamında değil, bölgede bulunan AVM'lerde gerçekleştirerek, hizmeti vatandaşın ayağına getiriyor.

Çözüm Noktasında Net Adımlar…

Halkın istek ve taleplerini karşılıklı görüşmelerde dinleyen Başkan Uzun, çözüm noktasında net adımlar atarak, belediye ve vatandaş arasında önemli bir köprü görevi görüyor. Bu uygulamadan oldukça memnun olduklarını belirten vatandaşlar, samimiyetinden ve sunduğu hizmetlerden dolayı Başkan Uzun'a teşekkür ettiler. Başkan Uzun ayrıca AVM'deki esnafları da ziyaret ederek, hal ve hatır sordu.

Programa Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın, Osman Dinç, Tahir Sert ve Başkan Danışmanı Av. Ercan Ay da katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Halkın Sıkıntılarına Deva Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement