Esenyurt Belediye Başkanı: Sevgi Olmazsa Bereket de Olmaz - Son Dakika
Güncel

Esenyurt Belediye Başkanı: Sevgi Olmazsa Bereket de Olmaz

Esenyurt Belediye Başkanı: Sevgi Olmazsa Bereket de Olmaz

AK Parti Belediye Meclis üyesi aday adayı Arvasi ile kahvaltı yapan Esenyurt Belediye Başkanı Kadıoğlu, sevginin her işin temeli olduğunu söyledi.

25.11.2013 17:13  Güncelleme: 17:17

Esenyurt AK Parti Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Abulkahhar Arvasi' nin kahvaltı davetine katılan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, sevginin her işin temeli olduğunu belirterek, "Sevgi olmazsa, bereket de olmaz" dedi.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu hiçbir daveti geri çevirmiyor. İlçede faaliyet gösteren işletmelerin davetleri, vatandaş ve esnaf ziyaretleri dahil birçok programa katılım sağlayan Başkan Kadıoğlu, bu defa Esenyurt AK Parti Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Abulkahhar Arvasi' nin kahvaltı davetine katıldı.

Esenkent Hasbahçe Restaurant'ta dayanışma kahvaltısı düzenleyen meclis üyesi Esenyurt AK Parti Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Abulkahhar Arvasi birçok davetliyi ağırladı.

Davete, başkan Kadıoğlu'nun yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Şenay Değer, Beylikdüzü Belediye Başkanı Aday Adayı Vehbi Orakçı, STK temsilcileri, mahalle muhtarları, iş adamları ve birçok davetli katıldı.

"HİZMETE HAZIRIM"

Esenyurt AK Parti Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Abulkahhar Arvasi, " Birlik ve beraberliğimizi pekiştiren davetimi kabul edip teşrif ettiğiniz için hepinize teşekkür ederim. Meclis üyesi aday adayı olarak hizmete hazır olduğumu belirtmek isterim. Seçilsem de, seçilmesem de başkanımız Necmi Kadıoğlu ve AK Parti için her zaman hizmete hazırım" diyerek duygu ve düşüncelerini ifade etti.

"SEVGİ OLMAZSA BEREKETTE OLMAZ"

Kahvaltı programında konuşma yapan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, sevginin her şeyin temeli olduğunu belirterek, "Herkes kendisini bir yerlerde görmek istiyor. Bazıları hizmet için bazıları da maddiyat sağlamak için. Mevki ve makamı kendi gücü ve samimiyeti ile alamayanların o makamı para ile alması doğru değildir. Sevgi olmazsa berekette olmaz. Rabbim kimlere mevki mertebe nasip ederse ancak o başarabilir. Bizler de siyaset olsa da olmasa da hizmete her zaman hazırız. Abdulkahhar kardeşimizin de yolu açık olsun, Allah hepimize iyi bir kul olmayı nasip etsin" dedi.

ŞENAY DEĞER BİRLİK VE BERABERLİK MESAJLARI VERDİ

AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer ise, "Öncelikle bu güzel ortamda bizleri buluşturmaya vesile olan herkese çok teşekkür ederim. Bizler Esenyurtlu olarak böyle tecrübeli bir başkana sahip olduğumuz için çok şanslıyız. Şu an 150' ye yakın meclis üyesi adaylığı için başvuru yapılmış durumdadır. Seçilip seçilmemek söz konusu değil, biz her zaman birlik ve beraber olacağız" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Esenyurt Belediye Başkanı: Sevgi Olmazsa Bereket de Olmaz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement