Başkan Kandaz' Dan Kaymakam Durmuş'a Hoşgeldin Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Başkan Kandaz' Dan Kaymakam Durmuş'a Hoşgeldin Ziyareti

Başkan Kandaz\' Dan Kaymakam Durmuş\'a Hoşgeldin Ziyareti

AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz ve ilçe yönetim kurulu üyeleri Kartepe' ye yeni atanan kaymakam Ayhan Durmuş'u makamında ziyaret etti.

16.09.2013 10:57

" Kartepe' ye hoş geldiniz. Görevinizde başarılar diliyorum" diyen Kandaz, Kartepe hakkında bilgiler verdi. Kandaz; "AK Parti Kartepe teşkilatında görevli olan bütün arkadaşlarımız Kartepe' nin geleceği için gecesini gündüzüne katarak teşkilat çalışmalarını soluksuz sürdürmektedir. Kartepeli vatandaşlarımızın da her türlü fedakarlığı yapacağına canı gönülden inanıyorum. Kartepe ilçesinin çok büyük sıkıntıları yok. Kartepe için her bireyin elini taşın altına koyarak ilçeyi ayağa kaldırmasını umuyoruz" dedi.

Kartepe Kaymakamı Ayhan Durmuş; "İlçe teşkilatının Kartepe sorunlarına çözüm bulunması için gayretleri beni çok mutlu etti.

Kartepe' ye bir şeyler katabilmek için hep birlikte el birliğiyle çalışacağız. Azimli olmak iyi bir şey. Teşkilatın en azından Kartepe için her konuyu kendisine dert edinmesi beni son derece mutlu etti.

İlçenin kalkınması ve güzel şeylere imza atabilmek için hep beraber çalışarak son derece başarılı hizmetler yapacağımıza inanıyorum. Bu nazik ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

AK Parti Kartepe ilçe yöneticilerinin tam kadro katıldığı ziyarette Başkan Kandaz ile Kaymakam Durmuş uzun süre sohbet etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Kandaz' Dan Kaymakam Durmuş'a Hoşgeldin Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement