Başkan Karaosmanoğlu Minibüsçülerle Buluştu - Son Dakika
Güncel

Başkan Karaosmanoğlu Minibüsçülerle Buluştu

Başkan Karaosmanoğlu Minibüsçülerle Buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 5 ve 13 No'lu Otobüs ve Minibüs Kooperatifi üyeleriyle bir araya geldi.

19.02.2014 14:59  Güncelleme: 15:00

Ulaşımda önemli hizmetler yaptıklarını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, kooperatiflerin birleşmesi gerektiğini vurguladı. Başkan Karaosmanoğlu, böylelikle hem hızlı ulaşım imkânı sağlanacağını, hem vatandaşların mağdur olmayacağını, hem de ulaşım esnafının kazanacağını vurguladı.

KOOPERATİF YÖNETİMİ VE ÜYELER KATILDI

Antikkapı Restoran'da gerçekleştirilen buluşmaya Başkan Karaosmanoğlu'nun yanı sıra Genel Sekreter Yardımcısı Tahir Büyükakın, Ulaşım Dairesi Başkanı Abdulmuttalip Demirel, 5 No'lu Şehiriçi Otobüs ve Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Mustafa Kurt, 13 No'lu Kooperatif Başkanı Hasan Öztürk ve kooperatif üyeleri katıldı.

GÜVENLİ VE KONFORLU ULAŞIM

Kocaeli'de nüfusun 2 milyona doğru gittiğini söyleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Hemşerilerimizi güvenli ve konforlu bir şekilde gidecekleri yerlere ulaştırmak için çalışıyoruz. Büyük ölçüde ulaşımı siz sağlıyorsunuz. Ulaşım hizmetleri bir kentin düzeyini gösteren bir unsurdur. 10 yıl içerisinde büyük mesafeler kat ettik bu konuda. Önemli adımlar attık" diye konuştu.

KİMSE MAĞDUR OLMASIN

"Hem esnafımızı mağdur etmeyelim, hem de karmaşayı önleyelim" diye hareket ettiklerini vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, "Vatandaşımızın bizden beklentileri var. Araba güzel olsun, hızlı ulaşım sağlansın ve şoför nazik olsun gibi… Müşteri memnuniyeti her şeyin üzerindedir. Siz kurallara uyun. Devletin koyduğu kurala uymamak olmaz. Bu sizi zarara uğratır. Biz esnafımızın zararını istemiyoruz" ifadesini kullandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Karaosmanoğlu Minibüsçülerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement