Başkan Uzun, Öğrencilerin Coşkusuna Ortak Oldu - Son Dakika
Güncel

Başkan Uzun, Öğrencilerin Coşkusuna Ortak Oldu

Başkan Uzun, Öğrencilerin Coşkusuna Ortak Oldu

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un başarılar dilediği Bizimkent İlkokulu öğrencileri, yeni öğretim sezonuna "merhaba." dedi.

18.09.2013 09:08  Güncelleme: 09:11

Beylikdüzü'nde coşku içerisinde başlayan 2013-2014 Eğitim Öğretim yılı kutlamaları kapsamında Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un başarılar dilediği Bizimkent İlkokulu öğrencileri, yeni öğretim sezonuna merhaba dedi.

Yeni eğitim öğretim yılının başlaması sebebi ile Beylikdüzü Bizimkent İlkokulu'nda tören düzenlendi. Törene Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Belediye Başkanı Yusuf Uzun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu, belediye başkan yardımcıları, okul müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Törende konuşan Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Türk milletinin geçmişinin çok güçlü olduğunu, gelecekte daha da güçlü olması gerektiğini dile getirdi. Başarının eğitimden geçtiğini de belirten Başkan Uzun, bu konuda eğitimciler gibi yöneticilere de iş düştüğünü söyledi. Dünyada artık ülkelerin değil şehirlerin yarıştığını vurgulayan Başkan Uzun, eğitim, kültür, sanatta da bir merkez olmak için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade etti. Başkanı Uzun, yeni eğitim öğretim yılı dolayısıyla öğretmen ve öğrencilere başarı diledi.

Beylikdüzü Başarılı Bir İlçe…

Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol ise yaptığı konuşmada, eğitime devletin katkı sağladığını, bu sayede Türkiye'de eğitim başarı çıtasının yükseldiğini ifade etti. Kaymakam Demirkol ayrıca Beylikdüzü'nde de belediyenin okulların fiziki şartlarının iyileştirilme çalışmaları sayesinde ve sosyal projelere verdiği destek ile başarı oranının daha da yükseldiğini anlattı. Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu da konuşmasında ilçedeki tüm okulların eksiksiz olarak yeni eğitim öğretim yılına başladıklarını ifade ederek, Başkan Uzun'a teşekkür etti.

Öğrencilere Eğlenceli İkramlar…

Törende ayrıca öğrenciler günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yaptı. Okulun folklor ekibi oyunlarıyla açılış törenine renk kattı. Konuşmalar sonrasında ise öğrenciler coşkulu şekilde sınıflarına koştu. Başkan Uzun, öğrencilerin yanına giderek, onların coşkusunu paylaştı ve başarı diledi.

Beylikdüzü Belediyesi ayrıca, okul içi oryantasyon programı kapsamında okul bahçesine şişme oyun grupları koydu. Öğrencilere ayrıca şapka dağıtıldı; pamuk şeker, Osmanlı Macunu ve patlamış mısır ikramı da yapıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Uzun, Öğrencilerin Coşkusuna Ortak Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement