Başpehlivan Gürbüz, Rakibini Kolay Geçti - Son Dakika
Güncel

Başpehlivan Gürbüz, Rakibini Kolay Geçti

Başpehlivan Gürbüz, Rakibini Kolay Geçti

Son 2 yılın başpehlivanı Ali Gürbüz rahat başladığı güreşin ilk dakikalarında rakibine oyunlar yaptı.

06.07.2013 15:34

Son 2 yılın başpehlivanı Ali Gürbüz rahat başladığı güreşin ilk dakikalarında rakibine oyunlar yaptı. Onur Balcı ise Gürbüz'e karşı pasif güreştiği gerekçesiyle kule hakem heyeti tarafından bir ihtar aldı. Güreşin 10'ncu dakikasında Gürbüz, rakibini tuş ederek ilk turu rahat kazanarak 2'nci tura yükseldi.

Kırkpınar Güreşleri'nin favorilerinden Recep Kara ile Mehmet Yeşilyeşil'de ilk turdaki rakiplerini yenerek 2'nci tura çıkan 32 başpehlivan arasında yer aldı. İkinci tura yükselen diğer başpehlivanlar ise şöyle

İbrahim Çoraman, Fatih Atlı, Hasan Tuna, Şaban Yılmaz, Erken Ertan, Osman Özgün, Ali Altun, Enver Erişti, Hüseyin Şahinal, Bayram Ertan, Kaan Kaya, Serhat Balcı, Sermest Bulut, Nuri Zengin, Hasan Cengiz, Ahmet Yavuz, Ali Gökçen, Ahmet Selbest, Gökhan Arıcı, Faruk Akkoyun, İsmail Balaban, Ali Rıza Kaya, Şükrü Kazan, Ali Güngör Ekin, Ahmet Kavakçı, Murat Gençtürk, Süleyman Aykırı, Mükerrem Kıyı ve Orhan Okulu.

SEYİRCİ HAKEME SALDIRDI

Başpehlivanların güreşlerinin ardından boylarda Er Meydanı'na çıkan güreşlerin müsabakası sırasında henüz kimliği bilinmeyen bir seyirci sahaya girerek güreş yöneten bir hakeme saldırdı. İki taraf arasında kısa süreli yumruklaşma yaşanırken, kavgayı diğer hakemler ve araya giren polis ekipleri ayırdı. Polis ekipleri tarafından Er Meydanı'ndan çıkarılan seyirci daha sonra Kırkpınar polis noktasına götürüldü. Burada kimseden şikayet olmadığını beyan eden hakem ile seyirci barıştı. İki tarafında şikayetçi olmaması üzerine polis olayla ilgili herhangi bir işlem yapmadı. Er Meydanı'ndaki güreşler devam ediyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başpehlivan Gürbüz, Rakibini Kolay Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement