Orion Mağazalarında Bayrama Özel Fırsatlar Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Orion Mağazalarında Bayrama Özel Fırsatlar Başlıyor

Orion Mağazalarında Bayrama Özel Fırsatlar Başlıyor

Orion'daki tüm markalar, yepyeni sezon ürünleri ve bayrama özel fırsatlarıyla bayramı karşılıyor.

11.10.2013 15:18  Güncelleme: 15:32

Klasik takımlardan casual ürünlere kadar her zevke uygun, son modayı gardroplara taşıyacak yüzlerce çeşit Orion mağazalarında. Üstelik, bayram öncesinde 11-14 Ekim süresince Orion 23:00'e kadar hizmet veriyor.

Hem kendiniz hem eşiniz hem de çocuğunuz için bayramı özel kılın. Dilerseniz kıyafet, dilerseniz teknoloji ürünü, aradığınız her şey Orion'da. Üstelik bayram öncesi Orion'da alışveriş saatleri daha uzun. Zaman sıkıntısı yaşamadan rahat rahat alışveriş yapabilmeniz için Orion 11-14 Ekim süresince saat 23:00'e kadar açık. Bayram öncesindeki haftasonu ve arife akşamı, tüm Orion mağazaları 23:00'e kadar hizmet verecek.

Orion mağazalarında bayrama özel fırsatlar

Bayram hazırlıklarının arttığı bugünlerde Orion mağazalarında da bayrama özel alışveriş fırsatları sunulmaya başlandı. Orion alt katta yer alan YKM mağazasında yeni sezon ürünleri hediye çeki kazandırıyor. Özel işaretli markalardan yapılacak her 100 TL'lik alışverişe 20 TL'lik hediye çeki veriliyor.

Bayramı evde geçirecek olan ve evlerinde misafir ağırlayıp bayram yemekleri verecek olanlar English Home'un fırsatını kaçırmamalı. English Home'da masa örtüleri, mutfak tekstili ürünleri ve porselen ürünler, takımlar arife gününe kadar %50 indirimli. Misafirlerine bayram tatlıları ikram etmeyi düşünenler ise bayram tatlısı siparişlerini Orion Mado şubesine verebilirler. Bayramda Mado'nun baklavalarıyla misafirlerinize lezzetli ikramlar yapabilirsiniz.

Kurbanlık almayı düşünenler için ise Migros büyük kolaylık sağlıyor. Orion Migros'a gelerek seçiminizi yapıyor, siparişinizi veriyorsunuz ve gerisiyle Migros ilgileniyor. Üstelik Money Bonus kart ile yapılan kurban alışverişleri tam 50TL indirimli. Çeşitli kredi kartlarına ise 8-12 taksit imkanı sunuluyor. Detaylı bilgiyi Orion Migros'tan alabilirsiniz.

Bayrama özel olarak Orion'daki pek çok mağazada %40, %50, hatta %70'e varan indirimler var. Hatemoğlu'nda takım elbiseler 199,50TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulurken, Kiğılı'da 199TL'ye takım elbise, 149TL'ye mont, 49TL'ye pantolon bulabilirsiniz. Penti ve Derimod mağazalarında da bayrama özel %40'a varan indirim var. Derimod ayrıca 2. ürüne ekstra %40 indirim daha uyguluyor.

Orion üst kattaki Bambi mağazasında yeni sezon ayakkabılar, botlar, çizmeler indirimli fiyatlarla satılıyor. Alt katta yer alan iç giyim mağazası Er-os'ta ise belirli ürünlere %70 indirimle sahip olabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Orion Mağazalarında Bayrama Özel Fırsatlar Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement