Belediye Başkanının Odasına Hırsız Girdi - Son Dakika
Güncel

Belediye Başkanının Odasına Hırsız Girdi

Belediye Başkanının Odasına Hırsız Girdi

Gülyalı'da bir yıl önce CHP'den AK Parti'ye geçen Belediye Başkanı Talip Şen'in makam odasına giren hırsızlar çekmeceleri karıştırdı.

07.01.2013 16:15  Güncelleme: 16:10

Ordu'nun Gülyalı İlçesi'nin bir yıl önce CHP'den AK Parti'ye geçen Belediye Başkanı Talip Şen'in makam odasına giren hırsızlar çekmeceleri karıştırdı. Burada çalacak bir şey bulamayan hırsızlar, üst kattaki notere girip 5 bin TL'yi çalarak kaçtı.

Olay geçen pazar gecesi Gülyalı Belediye binasında meydana geldi. Binanın kapısını kırarak içeri giren hırsızlar, muhasebe odasındaki çelik kasayı açtı. Hırsızlar, kasanın boş olduğunu görünce daha sonra Başkan Talip Şen'in makam odasına gitti. Odayı karıştırarak çekmeceleri açan hırsızlar çalacak bir şey bulamayınca üst kattaki Gülyalı Noteri'ne girdi. Çekmeceleri karıştıran hırsızlar zarf içindeki 5 bin TL'yi aldıktan sonra kaçtı. Sabah belediyeye gelen görevliler kapıların kırılarak açıldığını görünce polise haber verdi. Gülyalı Belediye Başkanı Talip Şen, "Hırsızlar Belediye binamıza girmiş. Bütün odaların kapılarını açarak odalarda para aramış. Muhasebemizin çelik kasasını da açmışlar ancak içinde para yoktu. Benim makam odamı karıştırmışlar. Üst katta Gülyalı Noteri vardı oradan 5 bin lira almışlar" dedi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi. - Ordu/ Gölyalı

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Belediye Başkanının Odasına Hırsız Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement