Belediyeden Sivil Toplum Kuruluşları ile Sıkı Dayanışma - Son Dakika
Güncel

Belediyeden Sivil Toplum Kuruluşları ile Sıkı Dayanışma

Belediyeden Sivil Toplum Kuruluşları ile Sıkı Dayanışma

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, sivil toplum kuruluşlarının etkinliklerini takip etti.

22.04.2013 16:46

Beylikdüzü Tokatlılar Derneği ve Beylikdüzü Gaziantepliler Derneği'nin kahvaltı programlarına katılan Başkan Uzun, Semerkant Derneği'nin düzenlediği kermesi de açtı.

Sivil toplum kuruluşları ile iyi ilişkiler içerisinde olan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, STK'ların etkinliklerine katıldı. Önce Beylikdüzü Tokatlılar Derneği'nin Yakuplu Sosyal Tesisleri'ndeki sabah kahvaltısına katıldı. Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol'un da katıldığı toplantıda siyasi parti yönelticileri, belediye meclis üyeleri ve muhtarlar yer aldı. Kahvaltıda konuşan Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet mesut Demirkol, birlik ve beraberlik çağrısı yaptı. Sivil toplum kuruluşlarının toplumda önemli görevler üstlendiğini belirten Kaymakam Demirkol, kuruluşların bu görevleri hassasiyetle yerine getirmeleri gerektiğini belirtti. STK'ların kadın ve gençlik kolları kurarak, büyük illere gelen ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşıp, destek olmaları gerektiğini ifade etti.

Birlik ve Beraberliğe Vurgu

Başkan Uzun da konuşmasında birlik beraberlik vurgusu yaptı. Sivil toplum kuruluşlarının toplumda demokrasi, huzur, ekonomik gelişme ve daha birçok alanda etkili olduğunu dile getiren Başkan Uzun, bu amaçla belediye olarak da kendilerinin sivil toplum kuruluşlarının düşüncelerine önem verdiklerini belirtti. STK'ların gelişmesi ve iyi projeler ortaya koymasının toplumun ilerlemesine de büyük katkı sağlayacağına dikkat çeken Başkan Uzun, günümüz dünyasında bunun kaçınılmaz olduğunu ifade etti. Belediye olarak kurdukları Strateji Bürosu ile STK'ların AB projelerinden yararlanmasına yönelik çalışmalar yürüttüklerini anlatan Başkan Uzun, Tokatlılar Derneği yetkililerine de bu konuda birlikte çalışmayı teklif etti.

Gaziantep Derneği'nin Verdiği Kahvaltıya Katıldı

Başkan Uzun daha sonra Beylikdüzü Gaziantepliler Derneği'nin Antep Sofrası'nda verdiği kahvaltıya katıldı. Dernek yönetici ve üyeleriyle Gaziantep'e has sabah kahvaltısı yapan Başkan Uzun, dernek yöneticilerin çalışmalarında başarılar diledi.

Semerkant Vakfı'nın Kermes Açılışını Yaptı

Başkan Uzun ayrıca Beylikdüzü Çarşamba Kapalı Pazarı alanında yer alan Semerkant Vakfı'nın kermesini açtı. Semerkant Vakfı 11. Bölge Başkanı Mustafa Nadiroğlu, vakıf üyeleri ve vatandaşlarla kermes alanını gezdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Belediyeden Sivil Toplum Kuruluşları ile Sıkı Dayanışma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement