"Ben Sinema Artisti Olmak İstiyorum" Adapazarı Turnesinde - Son Dakika
Güncel

"Ben Sinema Artisti Olmak İstiyorum" Adapazarı Turnesinde

"Ben Sinema Artisti Olmak İstiyorum" Adapazarı Turnesinde

İBB Şehir Tiyatroları, Ben Sinema Artisti Olmak İstiyorum adlı oyunla Adapazarı seyircisinin karşısına çıkıyor.

12.03.2012 12:19

Neil Simon'un yazdığı S. Bora Seçkin'in yönettiği oyun, Ahmet Faik Abasıyanık Sahnesi'nde 13 Mart 2012 Salı günü saat 19.00'da sahnelenecek.

Ben Sinema Artisti Olmak İstiyorum'da; Libby Tucker, on altı yıldır görmediği babasının yanına geldiğinde nasıl karşılanacağını bilmiyordur. Hollywood'da senaryo yazarı olan babası Herbert Tucker, onun sinema artisti olma hayallerine yardım edecek midir? Bu karşılaşmayla başlayan geçmişin sorgulanmasına, babasının kız arkadaşı Steffy ile arasındaki sorunlar da eklenince gerilim artar. Genç bir kızın hayalleriyle, hayattan düş kırıklıklarından yorulmuş bir adamın birbirlerini nasıl etkilediğine ve birbirlerine nasıl ihtiyaç duyduklarına tanık olacaksınız. Bu baba kız hikâyesinde içten içe sessiz sinemadan başlayarak sinemanın gelişimi, sorunları, insandaki yansımaları da işlenmekte.

Çevirisini Bilge Koloğlu'nun, dramaturgluğunu Hatice Yurtduru'nun, sahne tasarımını Ayhan Doğan'ın, kostüm tasarımını Nihal Kaplangı'nın, ışık tasarımını F. Kemal Yiğitcan'ın, efekt tasarımını Ersin Aşar'ın yaptığı oyunda; Bestem Türen, Derya Çetinel, Erhan Yazıcıoğlu rol alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Ben Sinema Artisti Olmak İstiyorum' Adapazarı Turnesinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement