Beşiktaş Belediyesi Anneler Günü'nde Anneler İçin Tekne Turu Düzenledi - Son Dakika
Güncel

Beşiktaş Belediyesi Anneler Günü'nde Anneler İçin Tekne Turu Düzenledi

Beşiktaş Belediyesi Anneler Günü\'nde Anneler İçin Tekne Turu Düzenledi

Beşiktaş Belediyesi, Anneler Günü'ne özel olarak ilçedeki anneler için tekne turu düzenledi. Başkan Rıza Akpolat, Beşiktaşlı kadınları teknelere yolculadı ve çiçek dağıtarak Anneler Günü'nü kutladı. Semt Kart sahibi kadınlar ücretsiz tatlı ve kahve ikramından faydalandı. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, annelerin mücadelesini takdir ederek Anneler Günü'nü kutladı ve projelerin devam edeceğini belirtti.

13.05.2024 09:52  Güncelleme: 10:04

(İSTANBUL) - Beşiktaş Belediyesi, Anneler Günü'ne özel olarak ilçedeki anneler için tekne turu düzneledi.

Beşiktaş Belediyesi, Anneler Günü kapsamında düzenlediği tekne turu etkinliğinde ilçedeki anneleri bir araya getirdi.  Etkinlik için Beltaş Kitap Kafe'de toplanan Beşiktaşlı kadınları teknelere Başkan Rıza Akpolat yolculadı, çiçek dağıtarak Anneler Günü'nü kutladı.

Bu özel günde Semt Kart sahibi kadınlar bütün Beltaş kafelerden 14.00 ile 18.00 saatleri arasında ücretsiz tatlı ve kahve ikramından faydalandı.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da Anneler Günü dolayısıyla şu açıklamayı yaptı:

"Anneler, yaşadığı birçok sıkıntıya rağmen her gün mücadele ederek hayata değer katmaya devam ediyor. Minnettarız. Başta sevgili annem olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyorum. Çok zor zamanlarda, büyük fedakarlıklarla tarihin akışını değiştiren bir kahraman yetiştirdiği için Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ümüzün kıymetli annesi Zübeyde Ana'yı da saygı ve minnetle anıyorum. Bugünü buruk şekilde yaşayacak olan, ülkemizin huzuru ve emniyeti için gözünü kırpmadan kendini siper etmiş tüm kahraman şehitlerimizi yetiştiren annelerimizin de ellerinden öper, kendilerine şükranlarımı sunarım. Beşiktaş'ta kadınlarımız için projeler de yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Bu boğaz turu etkinliği için Beşiktaş ilçesi konum olarak çok avantajlı. İki kıtanın ortasındayız ve önemli bir yere sahibiz. Tekrar bütün annelerimizin Anneler Günü'nü kutlarım."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Beşiktaş Belediyesi Anneler Günü'nde Anneler İçin Tekne Turu Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement