Beşiktaş Belediyesi ve Belgesel Sinemacılar Birliği düzenliyor - Son Dakika
Güncel

Beşiktaş Belediyesi ve Belgesel Sinemacılar Birliği düzenliyor

Beşiktaş Belediyesi ve Belgesel Sinemacılar Birliği düzenliyor

TGC, Beşiktaş Belediyesi ve Belgesel Sinemacılar Birliği ile düzenlediği "Bir Belgesel, Bir Gazeteci, Çay ve Simit" etkinliğinin 5. sezonu, yönetmenliğini Burcu Ayşe Esenç ve Cantekin Cantez'in üstlendiği "Sadık" belgeseliyle devam ediyor.

26.10.2013 20:16  Güncelleme: 20:14

"Bir Belgesel, Bir Gazeteci, Çay ve Simit" günlerinde "Sadık" belgeseli, 23 Ekim 2013 Çarşamba günü saat 19.00'da Levent Kültür Merkezi'nde izleyiciyle buluşacak.

Belgesel, bir dağ köyünde yalnız yaşayan bir adamın öyküsünü sinema perdesine yansıtıyor. Herkesin yıllar önce terk ettiği, kuş uçmaz kervan geçmez bir dağ köyünde, Sadık hem oğlunu bekliyor hem de doğayla savaşarak yaşam mücadelesi veriyor. Sadık, ağaçlarla konuşuyor, rüzgârın sesini dinleyip, yarın kopacak bir fırtınadan haberdar oluyor. Puslu dağlara bakarak anılarını düşünüyor ve tek başına yaşadığı 200 yıllık köyün şenlikli günlerini hayal ediyor. Belgesel, 20 yıldır doğduğu toprakları terk etmeyen Sadık'ın sadakatini anlatıyor.

"Sadık" belgeseli, 23 Ekim 2013 Çarşamba günü Levent Kültür Merkezi Onat Kutlar Sinema Salonu'nda ücretsiz olarak izlenebilir.

Belgeselin ardından düzenlenecek söyleşi bölümüne; yönetmenler Burcu Ayşe Esenç ve Cantekin Cantez de katılacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beşiktaş Belediyesi ve Belgesel Sinemacılar Birliği düzenliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement