Beylikdüzü Belediyesi'nden 'Yardım Eli' - Son Dakika
Güncel

Beylikdüzü Belediyesi'nden 'Yardım Eli'

Beylikdüzü Belediyesi\'nden \'Yardım Eli\'

Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi'nde yaşayan iki çocuk annesinin imdadına kamu kurumları yetişti.

04.05.2012 13:13

İki çocuğu ile birlikte hayat mücadelesi veren anneye Beylikdüzü Belediyesi ve Beylikdüzü Kaymakamlığı tarafından yardım eli uzandı.

Beslenme yetersizliği sebebiyle sağlığı bozulan genç kadına ilk yardım, kaldırıldığı hastanede vatandaşlar tarafından yapıldı. Yardımsever vatandaşlar daha sonra Beylikdüzü Belediyesi ve Beylikdüzü Kaymakamlığı'na başvurarak, durumu ilettiler. Bunun üzerine hasta yatağındaki genç kadını ziyaret eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, her türlü desteğin sağlanacağını söyledi.

Beylikdüzü Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından maddi yardım sağlanacak olan aileye Beylikdüzü Belediyesi tarafından da kuru gıda verilecek. Beylikdüzü belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından aileye ayrıca bulaşık ve çamaşır makinesi ile baza, yatak ve elektrik süpürgesi temin edildi.

Duyarlı vatandaşlara teşekkür

Başkan Yusuf Uzun, komşuların da bulunduğu ziyarette geçmiş olsun dileklerini ilettiği genç kadının tedavisinin Beylikdüzü Kolan Hastanesi'nde yapılacağını söyledi. Başkan Uzun, yardımsever vatandaşlara da duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ederek, "Dünyada yapılabilecek en güzel şey bir insanın gönlüne girebilmektir. Bundan daha güzel bir şey yok. Herkese bu duyarlı davranışından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beylikdüzü Belediyesi'nden 'Yardım Eli' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement