Beypazarı Muhtardan Öğrencilerle Velilere Kırtasiye ve Giyim Yardımı - Son Dakika
Güncel

Beypazarı Muhtardan Öğrencilerle Velilere Kırtasiye ve Giyim Yardımı

Beypazarı Muhtardan Öğrencilerle Velilere Kırtasiye ve Giyim Yardımı

Muhtardan öğrencilerle velilere kırtasiye ve giyim yardımıKemal ÇELEN/BEYPAZARI(Ankara), (DHA)- ANKARA'nın tarihi ve turistik ilçesi Beypazarı'nın Kurtuluş Mahallesi'nde 23 yıldır muhtarlık yapan Musa Uysal, mahalle sınırları içinde bulunan gittiği 3 okuldaki toplam 1344 öğrenciye eğitime destek amacıyla öğretmenleri nezaretinde kırtasiye ve giyim malzemeleri dağıtıyor.

13.10.2016 13:56

Muhtardan öğrencilerle velilere kırtasiye ve giyim yardımı

Kemal ÇELEN/BEYPAZARI(Ankara), (DHA)- ANKARA'nın tarihi ve turistik ilçesi Beypazarı'nın Kurtuluş Mahallesi'nde 23 yıldır muhtarlık yapan Musa Uysal, mahalle sınırları içinde bulunan gittiği 3 okuldaki toplam 1344 öğrenciye eğitime destek amacıyla öğretmenleri nezaretinde kırtasiye ve giyim malzemeleri dağıtıyor. Muhtar Uysal, mahallesindeki fakir ailelere de sponsor desteğiyle giysi yardımında bulunduğunu belirtti.

Mahallesinin 16 bin 700 nüfusu ve 4 bin de seçmeni bulunduğunu belirten Muhtar Musa Uysal, bölgesinde eğitim-öğretim gören öğrencilerin tamamına Beypazarı, Ankara ve çevresinde oturan yakınlarından ve sponsorlardan temin ettiği okul kırtasiye malzemelerinin eğite destek amacıyla dağıtımını yapıyor. Beypazarı Kurtuluş mahallesinin gören gözü, duyan kulağı olduğu belirtilen Uysal, muhtar olarak mahallesinin sorunları ile yakından ilgilenip, çözüme kavuşturmak için çalıştığını belirtti. Her fırsatta yetkililerle görüşüp, ilgili birimlere ulaşarak mahallesinin eksiklerini dile getirip, bu sorunların çözümü için yardım istediğini belirten muhtar Uysal, görevini layıkıyla yapmaya çalıştığını dile getirdi. Temin ettiği farklı yardımlarla her yıl mahalle sakinlerinin yanında olduğunu ortaya koyan muhtar Uysal, görev bölgesi Kurtuluş Mahallesi'nde yer alan Namık Kemal İlkokulu'nda 480 öğrenciye, Kemal Milaslı İlkokulu'nda 284 öğrenciye, Gazipaşa İlkokulu'nda ise 580 öğrenci olmak üzere 1344 öğrenciye kırtasiye seti verirken, çantası olmayan veya eskimiş öğrencilere de çanta hediye ediyor.

Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Musa Uysal, okul müdürleri ile görüşüp, öğrenci sayılarını aldıktan sonra kırtasiye malzemelerini temin ettiklerini belirterek, "Mahalle sakinlerini iyi tanımak durumundayız. Mahallemdeki fakir aile çocuklarından çok sayıda öğrenciye, sponsor desteğiyle kırtasiye, ayakkabı, giyim yardımları, mahalle sakinlerine ise ayakkabı, giysi gibi çeşitli yardımlarda bulunuyoruz. Her yıl bu yardımları devam ettirmeye çalışıyoruz" dedi.

Hayırsever vatandaşlara da teşekkür eden muhtar Uysal, gönderilen malzeme ve kırtasiyeleri mahallesindeki öğrencilere ulaştırmaya çalıştıklarını söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beypazarı Muhtardan Öğrencilerle Velilere Kırtasiye ve Giyim Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement