Bilecik'te Atatürk Ormanı'nda çöp toplama etkinliği düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Bilecik'te Atatürk Ormanı'nda çöp toplama etkinliği düzenlendi

Bilecik\'te Atatürk Ormanı\'nda çöp toplama etkinliği düzenlendi

Bilecik Valiliği, Dünya Temizlik Günü adına çevre kirliliğine farkındalık oluşturmak için Atatürk Ormanı içindeki alanlarda çöp toplama etkinliği düzenledi. Etkinliğe Vali Şefik Aygöl, Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yıldız, Kent Konseyi Başkanı Seyfi Özgen, sivil toplum kuruluşları, öğrenciler ve vatandaşlar katılım gösterdi. Çevreden toplam bir kamyon çöp toplandı. Vali Aygöl, gençlerle buluşarak çevre kirliliğine farkındalık oluşturmayı ve temiz bir dünya bırakmayı hedeflediklerini belirtti.

20.09.2023 11:21

Bilecik'te öğrenciler ve sivil toplum kuruluşu üyelerinin katılımıyla düzenlenen faaliyette Atatürk Ormanı'ndan bir kamyon çöp toplandı.

Bilecik Valiliği, Dünya Temizlik Günü adına çevre kirliliğine farkındalık oluşturmak için Atatürk Ormanı içindeki alanlarda çöp toplama etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Vali Şefik Aygöl, Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yıldız, Kent Konseyi Başkanı Seyfi Özgen, sivil toplum kuruluşları, öğrenciler ve vatandaşlar katılım gösterdi. Çevreden toplam bir kamyon çöp toplandı.

"Çocuklarımıza güzel bir gelecek için önlem almalı ve en ufak çöpümüzü dahi çöpe atmalıyız"

Çevre kirliliğine farkındalık oluşturmak isteyen gençlerle buluşan Vali Aygöl, "Bu anlamlı günde çevremizin değerini bir kez daha anlayıp temiz tutalım demek istiyorum. Bizler bulunduğumuz toprakların değerini iyi bilmeyiz. Çocuklarımıza güzel bir gelecek için her zaman çevre kirliliğine önlem almalıyız ve en ufak çöpümüzü dahi çöpe atmalıyız. Bunun bilincinde olan gençlerle bugün burada atıkları toplamak keyifliydi. Umarım gelecek nesillere temiz bir dünya bırakacağız" ifadelerini kullandı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bilecik'te Atatürk Ormanı'nda çöp toplama etkinliği düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement