Bimeks 79. Mağazasını Mersin'de Açtı - Son Dakika
Güncel

Bimeks 79. Mağazasını Mersin'de Açtı

Bimeks 79. Mağazasını Mersin\'de Açtı

Türkiye'nin teknoloji önderi Bimeks, 10.Teknoport mağazasını Mersin Kipa AVM'de büyük indirimlerle açtı.

25.05.2013 12:55

Türkiye'nin teknoloji önderi Bimeks, 10. Teknoport mağazasını Mersin Kipa AVM'de büyük indirimlerle açtı. Bimeks bu açılışla, 2013 yılının başından itibaren 12. mağazasını da açarak mağaza sayısını 44 ilde 79'a yükseltti.

Açılışlarına aralıksız devam eden teknoloji perakendeciliği sektörünün öncü kuruluşu Bimeks, bin 300 metrekarede hizmet verecek 10. Teknoport mağazasını, Türkiye'nin liman kenti Mersin'de, Kipa AVM'de büyük indirimlerle açtı. Mersin Vali yardımcıları Turgut Serimer ve Metin Borazan ile Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar'ın katılımıyla açılışı gerçekleştirilen Bimeks Teknoport mağazası, yüzde 50'ye varan indirimlerle Mersinlilerin akınına uğradı. Açılış öncesi sabahın erken saatlerinde mağaza önünde uzun kuyruk oluşturan Mersinliler, indirimli ürünlerden faydalanabilmek için adeta bir birleriyle yarıştı. Açılış kurdelesini Vali Yardımcısı Metin Borazan ve Bimeks Genel Müdürü Arif Bayartar ile birlikte kesen Mersin Vali Yardımcısı Turgut Serimer, "Bu tür özel teşebbüsler arttıkça, Mersin halkının da refahı ve ticarete yönelik faaliyetleri artacaktır. Bimeks'in, Türkiye'nin bir çok yerinde mağazaları var. Mersin'de bu ilk mağazalarının hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Bimeks, bu büyük açılışı bilgisayar, televizyon, cep telefonu, küçük ev aletleri, beyaz eşya ve daha binlerce çeşidi kapsayan üründe yüzde 50'ye varan indirimlerle kutladı. Son teknolojideki ürünleri, beyaz eşya, bilgisayar, cep telefonu ve daha fazlası için mağazaya gelenler, büyük açılış fırsatlarının tadını çıkardı. İndirimler arasında; iPhone5 2699 TL yerine 1899'a, Samsung Galaxy Tab2 825 yerine 449'a, 102 ekran Samsung televizyon 2399 yerine 1499'a yer aldı. Fırsat dolu alışverişler herkese alışverişlere ek olarak hediye çeki kazandırdı. Alışveriş yapan tüm müşteriler alışverişlerinden 2 kat karlı olarak evlerine döndüler.

"BİMEKS MERSİN'DE REKABETİN ŞEKLİNİ DEĞİŞTİRECEK"

Bimeks Genel Müdürü Arifk Bayraktar, Bimeks olarak bugün mutlu günlerden birini daha yaşadıklarını belirterek, Mersin'de 79. mağazalarını açtıklarını söyledi. Mersin'deki mağazanın aynı zamanda Türkiye'de 10. teknoport mağazası olduğu vurgulayan Bayraktar, "Teknoport dediğimiz konseptimiz; büyük metrekarede çok daha fazla ürün çeşidimizin olduğu mağazalarımız bizim. Şu an Türkiye'de 10.'su Mersin'de açıldı. Neden Mersin? Çünkü Mersin'in hakikaten potansiyeli çok fazla. Geç geldik ama pir geldik, güzel geldik Mersin'e. 10 bin çeşit ürün var buradaki mağazamızda. Bu mağazamızı açarak faaliyette bulunduğumuz il sayısını 44'e çıkardık. Hakikaten Mersinli hemşerilerimiz için, bölge için bundan sonra rekabet eskisi gibi olmayacak. Bimeks'in buraya gelmesiyle iyi hizmet, iyi ürün çeşidi, iyi fiyatlarla rekabetin şeklini değiştirecek. Bunu bölge halkı yakından görecek" dedi.

Bimeks'in öncelikle bu seneki hedefinin 100 mağazaya ulaşmak olduğunu ifade eden Bayraktar, şöyle devam etti:

"Önümüzdeki ay 2 mağaza daha açıyoruz, mağaza sayısını 81'e çıkartacağız. Ama yılın ikinci yarısında gelen taleplerle birlikte 100 mağazaya oluşacağız. Asıl hedefimiz ise 2015 hedefi. 2015 yılında tüm illerimizde ve büyük ilçelerimizde olmak. Bu hedef doğrultusunda gece gündüz çalışıyoruz. Bu hedef gerçekleştiğinde de sektörde ya bir ya da ikinci teknoloji perakendecisi olacağız. Bu hedef doğrultusunda emin adımlarla gidiyoruz." - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bimeks 79. Mağazasını Mersin'de Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement