Bimeks, Tabela Değişiminde Hız Kesmiyor - Son Dakika
Güncel

Bimeks, Tabela Değişiminde Hız Kesmiyor

Bimeks, Tabela Değişiminde Hız Kesmiyor

Bimeks'in, Darty mağazaları tabela değişimlerinde bugünkü durağı Kale Outlet Center oldu.

20.03.2014 12:17

Bimeks'in, Darty mağazaları tabela değişimlerinde bugünkü durağı Kale Outlet Center oldu.

Geçen yıl yapılan anlaşmayla Fransız şirketi Darty'nin 28 mağazasını devralan Bimeks, mart ayı içerisinde mağazaların sayım ve devir işlemlerine başladı. İstanbul'da geçtiğimiz günlerde Şişli ile tabela değişimlerine başlayan şirket, bugün Güngören Kale Outlet Center mağazasının kapılarını Bimeks tabelası ile açtı. Açılışa Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar katıldı.

Öte yandan Bimeks açılışlarına özel büyük indirim geleneği tabela değişimlerinde de sürdürüyor. 110. mağazasının açılış kutlaması ile birlikte Kale Center Bimeks, büyük indirimleri teknolojiseverlerin beğenisine sundu.

Bimeks, Güngören mağazasından sonra 21 Mart Cuma günü de Mecidiyeköy Profilo AVM'deki Darty mağazasının tabela değişimini gerçekleştirerek 111. mağazasını açmış olacak. Darty mağazaları, mart ayı sonuna kadar sayım ve devir işlemlerinin tamamlanmasından sonra Bimeks mağazaları olarak faaliyetlerine devam edecek. Darty mağazalarının eklenmesi ile mağaza sayısını 135'e, satış alanını 120 bin metrekareye çıkaracak olan Bimeks, 2014 yılında yeni açılacak mağazalarıyla yıl sonunda 150 mağaza sayısına ulaşmayı hedefliyor.

Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, mağaza açılışlarına devam edeceklerini belirterek, "Bimeks olarak bu yıl Darty'nin bazı mağazalarını satın alıyoruz. Bunların hepsini Bimeks olarak değiştiriyoruz. Bu mağaza Darty'nin Bimeks'e dönüşen ikinci mağazasıdır. Şu an 110 mağazaya ulaştık. Durmadan mağaza açılışına devam ediyoruz. Hedefimiz sene sonunda 160 mağazaya ulaşmaktır ve bu hedef doğrultusunda çalışıyoruz" dedi.

Sabah erken saatlerden itibaren mağaza önünde bekleyen vatandaşlar ise istedikleri ürünleri alabilmek için adeta birbirleriyle yarıştı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bimeks, Tabela Değişiminde Hız Kesmiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement