Bin Aileye, 100'er TL'lik Alışveriş Çeki - Son Dakika
Güncel

Bin Aileye, 100'er TL'lik Alışveriş Çeki

Bin Aileye, 100\'er TL\'lik Alışveriş Çeki

Sivas'ta hayırsever iş adamı Cemalettin Şahin'in destekleriyle, Dosteli Derneği, yaklaşık bin aileye giysi ve ayakkabı yardımında bulundu.

12.07.2014 18:00

Sivas'ta hayırsever iş adamı Cemalettin Şahin'in destekleriyle, Dosteli Derneği, yaklaşık bin aileye giysi ve ayakkabı yardımında bulundu. Dosteli Derneği Başkanı Hüseyin Akpolad ile iş adamı Cemalettin Şahin, beraberindeki dernek üyeleriyle, kentteki bir giyim mağazasında bine yakın aileye 100'er TL'lik alışveriş çeki verdi.

Dağıtılan bu çeklerden alan ihtiyaç sahibi aileler, mağazadan ayakkabı ve giysi aldı. Vatandaşlarla bizzat yakından ilgilenen Hüseyin Akpolad ve Cemalettin Şahin çocuklara ayakkabılarını giydirdiler. Ayakkabılarını alan çocukların mutluluğu yüzlerine yansıdı.

Her sene Dosteli Derneği'yle birlikte hareket ederek yardım faaliyetlerini sürdürdüğünü dile getiren Şahin, "Her sene belli dönemlerde Dosteli Derneği'yle birlikte hareket ederek gariplerle ilgileniyoruz. Onların dualarını almak için uğraşıyoruz. Onların yüzündeki tebessüm bizleri mutlu ediyor. Sivas'a hizmet etmek özellikle bizleri mutlu ediyor. İnşallah amaçlarına ulaşır yaptığımız şeyler. Onların duasını almış oluruz" dedi.

Dosteli Derneği Başkanı Hüseyin Akpolad ise, "Bugün burada bine yakın ailemize 100'er TL'lik çekler halinde iki mağazadan alışveriş yaptırıyoruz. Bunu yaparken öncelikle her yıl düzenli olarak gelip buraya zekatlarını harcayan çok değerli işadamı aynı zamanda eniştem olan Cemalettin Şahin Bey'e çok teşekkür ediyorum. Buradaki amaç şu, keşke diğer iş adamlarımız da Cemalettin Şahin Bey'in bu yaptığı yatırımları örnek alsa diye düşünüyorum. Gerçekten şurada görüyoruz bin kişiye yakın ailemiz çocuklarıyla geliyorlar bayram eksiğini buradan alıyorlar. Kaç tanesine rastladık, geneli, 'Allah sizlerden razı olsun, Allah Cemalettin Bey'in kesesine bereket versin, onun sayesinde çocuklarımıza bayramlık elbise aldık' diyenler var. Burada hiçbir yerden geliri olmayan, tamamen Sivas'ta en fakir ailelerden tespit ettik. Biz Hayat Ağacı Derneği, Dosteli Derneği ve işadamı Cemalettin Şahin ile böyle bir organize yaptık" şeklinde konuştu. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bin Aileye, 100'er TL'lik Alışveriş Çeki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement