Biomedikal Lisenin Temeli Atılıyor - Son Dakika
Güncel

Biomedikal Lisenin Temeli Atılıyor

Biomedikal Lisenin Temeli Atılıyor

Çatalca'nın geleceğini çok yakından ilgilendiren projenin temeli 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda atılıyor.

23.10.2012 08:27

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara'nın göreve geldiği günden itibaren Çatalca'da kurulması için büyük uğraş verdiği Biyomedikal lisenin temeli atılıyor.

Temel atma töreni öncesi ise Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ve Alarko Holding Yönetim Kurulu Başkanı İshak Alaton okulun yapılacağı bölgeye giderek bir dizi incelemelerde bulunarak, çalışmalarla ilgili bilgi aldılar. Yaklaşık bir saat okulun yapılacağı alanda kalan ve burada çalışmaları yerinde inleyen Başkan Cem Kara ve İshak Alaton proje üzerinde de okulun yapılacağı alanı incelediler. Alarko Holding Yönetim Kurulu Başkanı İshak Alaton burada Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara'nın projenin hayata geçmesinde çok büyük emeği olduğunu vurgulayarak Başkan Cem Kara'ya teşekkür etti.

Çatalca İzzettin Mahallesi'nde 29 Ekim 2012 Pazartesi günü saat 15:00'da temeli atılacak olan biyomedikal lisesi (İshak Alaton Anadolu Teknik ve Anadolu Meslek Lisesi) okul binası 24 derslikli olarak düşünülüyor. Proje içerisinde atölye binaları, küçük tip spor salonu, lojman, kız öğrenci ve erkek öğrenci yurt binaları, eğitim merkezi ve sosyal tesis de yer alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Biomedikal Lisenin Temeli Atılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement