Bir Dünya Harikası Mausoleum Ve Yitik Düşler Bodrum - Son Dakika
Güncel

Bir Dünya Harikası Mausoleum Ve Yitik Düşler Bodrum

Bir Dünya Harikası Mausoleum Ve Yitik Düşler Bodrum

Turgutreis Belediyesi Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezimizi'nde etkinlikler birbiri ardını takip etmeye devam ediyor.

29.03.2013 07:44

Nisan ayı konferanslar serisinin ilk konuşmacısı Kocaeli Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümünden Prof. Dr. Ayşe Çalık Ross " Bir Dünya Harikası ''Mausoleum''un adını verdiği konferansıyla bizlerle olacak. Antik dünya mirasının en önemli yapıtlarından biri olan " Mausoleum" un tarihini, yapım nedeni, ustalarını, sanatçılarını, hakkındaki çalışma ve tartışmalara yer vereceği konferansıyla " Mausoleum" hakkında merak edilen her şeyi paylaşacaktır.

03.04.2013 tarihinde de Ressam Yaşar Yıldız 'ın '' Yitik Düşler Bodrum'' adlı sergisinin açılışı gerçekleşecektir. Ressam Yaşar Yıldız "Yitik Düşler Bodrum" adını verdiği resim sergisinde Bodrum ve yöresinin durumunu göz alarak betonlaşmanın ve teknolojinin gelişimiyle Bodrum gibi doğa harikası bir yörenin düşlerdeki benliğinden uzaklaştığını eserlerine yansıtmıştır.. Günümüzün Bodrum'u ile düşlerimizdeki Bodrum'un karşılaştırıldığı sergide yer alacak eserlerde beton, asfalt, metallerden oluşan yapılaşmanın soğuk yüzünü siz değerli sanat severlerin beğenisine sunacaktır.

İki etkinlikle de yaşadığımız şehir Bodrum'un antik değerleri ve yapılaşması ele alınacaktır. Sizlerde Bodrum'un büyülü atmosferinde yer almak isterseniz etkinliklere katılımınızı bekleriz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bir Dünya Harikası Mausoleum Ve Yitik Düşler Bodrum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement