Bodrum'da Ev Yangını - Son Dakika
Güncel

Bodrum'da Ev Yangını

Bodrum\'da Ev Yangını

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde tüplü sobanın alev almasıyla çıkan yangında mahsur kalan Ayşe Akkaya'yı (78), yakındaki başka bir evde oturan gelini Naide Akkaya (43) kurtardı.

17.02.2012 20:20

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde tüplü sobanın alev almasıyla çıkan yangında mahsur kalan Ayşe Akkaya'yı (78), yakındaki başka bir evde oturan gelini Naide Akkaya (43) kurtardı. Dumandan etkilenen yaşlı kadın ve gelini ambulansla hastaneye kaldırılırken ev kullanılamaz hale geldi.

Eskiçeşme Mahallesi Kaya Çıkmazı'ndaki evde yalnız yaşayan 78 yaşındaki Ayşe Akkaya, ısınmak için tüplü sobayı yaktı. Bugün saat 17.30 sıralarında evin salonundaki tüplü soba biranda alev aldı yangını söndürmeye çalışan yaşlı kadın başarılı olamayınca dışarı çıkmak istedi, ancak yere düştü ve alevlerin arasında mahsur kaldı. Evden yükselen dumanları gören yaşlı kadının gelini Naide Akkaya (43) ölümü göze alıp eve girdi ve kayınvalidesini alevlerin arasından kurtarıp dışarı çıkartmayı başardı. Dar sokak nedeniyle yanan eve ulaşmada güçlük çeken itfaiye ekipleri, diğer evlerinin balkonundan yangına müdahale etti. Dumandan etkilenen yaşlı kadın ve gelinine ambulansta oksijen tedavisi uygulandı. Naiede Akkaya ve Ayşe Akkaya daha sonra ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp tedaviye alındı. İtfaiye ekiplerince söndürülen yangında ev kullanılamaz hale geldi.

Polis yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum'da Ev Yangını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement