Ev Hanımlığından Sonra Taksi Şoförlüğü Kolay Geldi - Son Dakika
Güncel

Ev Hanımlığından Sonra Taksi Şoförlüğü Kolay Geldi

Ev Hanımlığından Sonra Taksi Şoförlüğü Kolay Geldi

Bolu'da, evli ve iki çocuk annesi Serap Kutlu mahallesindeki taksi durağında şoförlük yapmaya başladı.

18.12.2014 10:00  Güncelleme: 10:33

Bolu'da, evli ve iki çocuk annesi 34 yaşındaki Serap Kutlu ev hanımlığından sonra mahallesindeki taksi durağında şoförlük yapmaya başladı. Kentin tek kadın şoförü olan Serap Kutlu ev hanımlığının taksi şoförlüğünden daha zor olduğunu söyledi.

MÜŞTERİLER ŞAŞKINLIKLARINI GİZLEYEMİYOR

Bolu'da 12 Kasım 1999 depreminin ardından yapılan kalıcı konutların bulunduğu bölgedeki taksi durağında kadın şoför çalışmaya başladı. Taksi durağının sahibi Turgut Özcan, kalıcı konutların bulunduğu Yaşamkent ve Umutkent mahallelerinde taksi çağıran kadınların kendilerini daha rahat hissetmelerini sağlamak için durağa kadın şoför aldı. 15 yıldır otomobil kullanan, taksi durağının bulunduğu mahallede yaşayan Serap Kutlu, Turgut Özcan'ın teklifini kabul ederek 15 gün önce durakta işe başladı. Her gün 8 saat çalışan Serap Kutlu'yu karşısında gören müşteriler şaşkınlıklarını gizleyemiyorlar. Kentin tek kadın taksi şoförü olan Serap Kutlu direksiyondaki dikkati ve şoförlükteki ustalığıyla da dikkat çekiyor.

EV HANIMLIĞI ŞOFÖRLÜKTEN DAHA ZOR

Taksi durağı sahibinin teklifi üzerine işi kabul ettiğini belirten Serap Kutlu "Direksiyonda beni görenler ilk başta şaşırıyorlar. Çok olumlu tepkiler alıyorum. Kendi yaşadığım mahallede de çalışınca benim için çok rahat alıyor. 15 gündür durakta şoför olarak çalışıyorum. Günde sekiz saat çalışıp daha sonra evimin işlerini yapmaya gidiyorum. Burada çalışmaktan mutluyum. 15 yıldır araç kullanıyorum ama ilk kez taksi şoförlüğü yapıyorum. Ama ev hanımlığı taksi şoförlüğünden daha zor" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ev Hanımlığından Sonra Taksi Şoförlüğü Kolay Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement