Böyle Kapris Görülmedi - Son Dakika
Güncel

Böyle Kapris Görülmedi

Böyle Kapris Görülmedi

İstanbul'a gelen Megan Fox, basın mensuplarına görüntü vermemek için polis nezaretinde havalimanından ayrıldı.

18.01.2012 18:18  Güncelleme: 23:22

Reklam filmi çekimleri için Türkiye'ye gelen Hollywood yıldızı Megan Fox kaprisi ile şaşırttı. Fox, basın mensuplarına görüntü vermemek için polis nezaretinde havalimanından ayrıldı.

Fox görüntülenmemek için yüzünü şapka ve montunun kapüşonuyla kapatırken ABD Başkanları gibi dublör kullandı.Fox ve aynı kıyafeti giyen ve yüzünü kapatan dublör uçak altına gelen araçla polis nezaretinde gitti.

Hollywood yıldızı Megan Fox, Air France Havayolları'na ait bir uçakla saat 16.50'de Paris'ten İstanbul'a geldi. Prime Class hostesleri tarafından karşılanan Fox kendisini görüntülemek için bekleyen basın mensuplarını görünce dışarı çıkmak istemedi.

201 nolu körükte yaklaşık bir saat bekleyen Megan Fox dışarı çıkmak için çareyi polis çağırmakta buldu. Aprona gelen polislerin nezaretinde araca binen Fox, görüntülenmemek için elinden geleni yaptı.Terminale gelen Fox, burada da bir süre bekledi. Çıkışa doğru yönelen Fox, kalabalığı görünce geri döndü. Fox, daha sonra kendisi için bekleyen araca binerek havalimanından ayrıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Böyle Kapris Görülmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement